reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dziewczyny trzymajcie kciuki. Na 20 lecę z młoda do lekarza. Mam nadzieje ze nie będzie aż tak złe. Przez cały dzień zjadła kawałek rogalika i dwie łyżki zupy i wypiła pół kubka soku. Sikała chyba 2 lub 3 razy [emoji20]martwię się co on nam pomoze bez badania moczu - a to mogę dopiero zrobić rano. Dzisiaj goraczkowala mi w sumie co 5h do 39 stopni :(

reklama
Dziewczyny trzymajcie kciuki. Na 20 lecę z młoda do lekarza. Mam nadzieje ze nie będzie aż tak złe. Przez cały dzień zjadła kawałek rogalika i dwie łyżki zupy i wypiła pół kubka soku. Sikała chyba 2 lub 3 razy [emoji20]martwię się co on nam pomoze bez badania moczu - a to mogę dopiero zrobić rano. Dzisiaj goraczkowala mi w sumie co 5h do 39 stopni :(
Trzymam kciuki.

Jeśli chodźi o męża przy porodzie to my planowaliśmy ale niestety wybrałam chyba najgorszy szpital w Polsce i go wogole nie wypuścili a człowiek spanikowany to się nie kłócil tylko liczył że będzie wszystko dobrze. Ale tak szczerze to szpitale są różne i czasem dobrze żeby ktoś z boku pilnował tego "burdelu". Sorry za to co pisze ale przez mój pierwszy poród jestem bardzo źle nastawiona na służbę zdrowia

Dobry wieczór dziewczyny. Nie potrzebnie bałam sie rozmowy z szefem. Zareagował bardzo pozytywnie i pogratulował duży kamień z serca.[emoji4] Za to dzisiaj rano mialam małe mdłości ale moze to też z nerwów [emoji849]

A ja jutro wizyta kolo 10....plamienie na szczescie ustalo :) wiec jestem dobrej mysli...ale od 2 dni leżę...wstaje tylko na siku i jedzenie...obym tak dłużej nie musiala bo zwariuje...

Dziewczyny, czuję się jak kosmita... mały Bąbel pokazuje się coraz bardziej [emoji28]
Wiem, że nie jestem gruba, ale nie mogę się przyzwyczaić do takiego brzucha odstającego [emoji12]
20181108_192500.jpg

Załączniki

• 20181108_192500.jpg
    20181108_192500.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 336
reklama
Do góry