Ewelina245
Fanka BB :)
Mnie bardzo do ogórków kiszonych. I smakuje mi kwaśne kiwi[emoji12]Mój mąż narzeka, że wszystko przesalam, to fakt i że codziennie musi jeść kapustę kiszoną. Co ja zrobię że mi tak smakuje
Też was ciągnie do kwaśnego?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie bardzo do ogórków kiszonych. I smakuje mi kwaśne kiwi[emoji12]Mój mąż narzeka, że wszystko przesalam, to fakt i że codziennie musi jeść kapustę kiszoną. Co ja zrobię że mi tak smakuje
Mnie bardziej do słodkiego ale kwasnym tez nie pogardze [emoji16][emoji16]Mój mąż narzeka, że wszystko przesalam, to fakt i że codziennie musi jeść kapustę kiszoną. Co ja zrobię że mi tak smakuje
Tak, kiszona kapusta, kwaśne żelki i lemoniada oprócz tego słone i pikantneMój mąż narzeka, że wszystko przesalam, to fakt i że codziennie musi jeść kapustę kiszoną. Co ja zrobię że mi tak smakuje
Od razu zobaczylam na zdjeciu co jest gdzie Piekne zdjecie, niesamowite Ale fajnieMelduję się, bobas fika, ma 3,5 cm i jest mega ruchliwy, wrzucam zdjęcie mam nadzieję że się rozczytacie, te największe to głowa z przodu, z boku rączki i na dole nóżki hihiZobacz załącznik 914252
Ja mam wrażenie, że wszystko jest mało słone, niedosolone itp
Słodkie mi wcale nie smakuje, za to mięso mogłabym jeść na kilogramy
Hey ja mam 2,43 byłam u endokrynologa i powiedziała, że mam wyniki w normie (że kobiety w ciąży powinny mieć poniżej 2,5) , i mam przyjść za miesiąc żeby zobaczyć co tam będzie ( tzn. czy nadal będę w ciąży, bo bardzo szybko do niej przyszłam)Ja to jestem zdziwiona bo mam tak:Zobacz załącznik 914172
I mój lekarz nie powiedział mi, ze mam obniżać tej a co dziwne jak was czytam to piszecie, ze ok 1 powinno być w ciąży. W necie jednak znalazłam inny zakres dla ciąż. Trzymam się tego co mi lekarz mowi
Melduję się, bobas fika, ma 3,5 cm i jest mega ruchliwy, wrzucam zdjęcie mam nadzieję że się rozczytacie, te największe to głowa z przodu, z boku rączki i na dole nóżki hihiZobacz załącznik 914252
Super. Ślicznie malenstwo rośnie [emoji4]Melduję się, bobas fika, ma 3,5 cm i jest mega ruchliwy, wrzucam zdjęcie mam nadzieję że się rozczytacie, te największe to głowa z przodu, z boku rączki i na dole nóżki hihiZobacz załącznik 914252
Ja ostatnio miałam taką chcice na ogórki, a teraz leżą i jak tylko je powącham to mnie dźwigaMnie bardzo do ogórków kiszonych. I smakuje mi kwaśne kiwi[emoji12]