reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Dziewczyny a czy któraś z Was ma problem z cukrem? Ja od kilku dni czuję jak co chwilę mi spada i muszę zaraz coś zjeść, brakuje mi przez to siły... zastanawiałam się co jeść takiego co by mi ten cukier trzymało??

Dziewczyny a czy któraś z Was ma problem z cukrem? Ja od kilku dni czuję jak co chwilę mi spada i muszę zaraz coś zjeść, brakuje mi przez to siły... zastanawiałam się co jeść takiego co by mi ten cukier trzymało??
Najlepiej powiedz to lekarzowi, jak na razie to tylko cos slodkiego lepiej miec przy sobie bys nie zemdlała [emoji848]

Melduję się, bobas fika, ma 3,5 cm i jest mega ruchliwy, wrzucam zdjęcie mam nadzieję że się rozczytacie, te największe to głowa z przodu, z boku rączki i na dole nóżki hihiZobacz załącznik 914252
Jeju ale slodkie zdjecie [emoji7][emoji7][emoji7] ciesze sie ze wszystko dobrze [emoji7]
Przypomnij ktory masz t+d ?
Ciekawe jaki moj duzy jutro bedzie [emoji7]

reklama
Melduję się, bobas fika, ma 3,5 cm i jest mega ruchliwy, wrzucam zdjęcie mam nadzieję że się rozczytacie, te największe to głowa z przodu, z boku rączki i na dole nóżki hihiZobacz załącznik 914252
O rany, jaki cudny! ❤️❤️❤️ Ależ super!
Ja swojego dopiero za trzy tygodnie zobaczę :)
To niestety jest chwilowe, zjem coś i zaraz i tak się źle czuję, ale oczywiście w piątek mu powiem...
Staraj się nie jeść słodyczy i owoców, białko i pełne ziarno, awokado. Powinno pomóc.

Do góry