reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Matko wy tu o jedzeniu a ja juz takaaaaa głodna. W domu bede dopiero za jakies 1.5 h. Mialam obiad w pracy ale cos malo go mialam i juz glodna jestem. A nalesniki z Nutella ale bym wsunela [emoji6] mniammmmm

Mdlosci juz nie mam za to apetyt dopisuje az za bardzo.

Fatalnie sie dzisiaj czuje. Mdłości, wymioty nic zjeść nie mogę nie mam siły...i brzuch trochę boli...i tak sobie myślę ze ten co wymyslil powiedzenie ze ciaza to nie choroba to na pewno był facet ;)

Czy ktoś się orientuje czy ten certyfikat fmf jest czasowy ...? Na stronie przychodni dr go ma, ale z 2005r, a na stronie fmf brak ... [emoji19][emoji21]
No zaraz sie wkurze!!

O jezu już mnie mdli tak z nerwów, ciśnienie znowu będę miała kosmiczne u pielęgniarki.
Stary zaraz wraca z roboty, zje obiad i jedziemy do lekarza

reklama
Czy ktoś się orientuje czy ten certyfikat fmf jest czasowy ...? Na stronie przychodni dr go ma, ale z 2005r, a na stronie fmf brak ... [emoji19][emoji21]
No zaraz sie wkurze!!
Z tego co kojarze i tego co na innym watku dziewczyny pisaly to ten certyfikat lekarz musi odnawiac tylko nie pamietam czy co roku czy co pół [emoji848] jakos tak chyba [emoji848]

Do góry