reklama
Nati88
Fanka BB :)
Mi tez tak zawsze mowił ginekolog,że jak są mdłości to znaczy czy jest bardzo dużo hormonów podtrzymujących ciążę.Ale z tą opinią spotkałam się już tutaj drugi raz, więc pytam skąd takie informacje
Matko wy tu o jedzeniu a ja juz takaaaaa głodna. W domu bede dopiero za jakies 1.5 h. Mialam obiad w pracy ale cos malo go mialam i juz glodna jestem. A nalesniki z Nutella ale bym wsunela [emoji6] mniammmmm
Mdlosci juz nie mam za to apetyt dopisuje az za bardzo.
Mdlosci juz nie mam za to apetyt dopisuje az za bardzo.
Klikasz na nick dnej osoby i tam jest opcja wyslania wiadomosciA jak się pisze na priv
Konwalia90
Fatalnie sie dzisiaj czuje. Mdłości, wymioty nic zjeść nie mogę nie mam siły...i brzuch trochę boli...i tak sobie myślę ze ten co wymyslil powiedzenie ze ciaza to nie choroba to na pewno był facet
Nat Bluebell
Mi tez tak zawsze mowił ginekolog,że jak są mdłości to znaczy czy jest bardzo dużo hormonów podtrzymujących ciążę.
Bez sensu, dwie bezproblemowe, zdrowe ciąża i ani cirnia mdłości.
Muszą coś sciemniać, żeby pocieszyć rzygające.
Monafkinia
O jezu już mnie mdli tak z nerwów, ciśnienie znowu będę miała kosmiczne u pielęgniarki.
Stary zaraz wraca z roboty, zje obiad i jedziemy do lekarza
Stary zaraz wraca z roboty, zje obiad i jedziemy do lekarza
reklama
Kaamilaaa
Z tego co kojarze i tego co na innym watku dziewczyny pisaly to ten certyfikat lekarz musi odnawiac tylko nie pamietam czy co roku czy co pół [emoji848] jakos tak chyba [emoji848]Czy ktoś się orientuje czy ten certyfikat fmf jest czasowy ...? Na stronie przychodni dr go ma, ale z 2005r, a na stronie fmf brak ... [emoji19][emoji21]
No zaraz sie wkurze!!