reklama
10+3Jeju ale slodkie zdjecie [emoji7][emoji7][emoji7] ciesze sie ze wszystko dobrze [emoji7]
Przypomnij ktory masz t+d ?
Ciekawe jaki moj duzy jutro bedzie [emoji7]
Monafkinia
Fanka BB :)
Ja tez po wizycie. Z USG 9+0, 2.4cm
wg Om 9+4
Miał mi wyznaczyć termin porodu, ale się zagadał o tym jaka to pappa jest bez sensu i żeby nie wydawać kasy.
Jak już koniecznie, to zrobić test ten za 2tyś. lub ten przez wkłucie w brzuch
wg Om 9+4
Miał mi wyznaczyć termin porodu, ale się zagadał o tym jaka to pappa jest bez sensu i żeby nie wydawać kasy.
Jak już koniecznie, to zrobić test ten za 2tyś. lub ten przez wkłucie w brzuch
Śliczności :-*Melduję się, bobas fika, ma 3,5 cm i jest mega ruchliwy, wrzucam zdjęcie mam nadzieję że się rozczytacie, te największe to głowa z przodu, z boku rączki i na dole nóżki hihiZobacz załącznik 914252
U mnie to się kompletnie nie sprawdziło, w każdej ciąży miałam fazy na słone i kwaśne, a potem na słodkie, np przy najstarszym synu dzień bez pączka to dzień stracony hihihiJak słone to na chłopca moja mama jak była w ciąży z moimi braćmi to potrafiła przesolić wszystko I tylko on a była w stance to zjeść
Nataśka
Mi się udało troszkę przespać popołudniu więc nawet jest ok, wypiłam ciepłą cherbatkę i czekam na moje księżniczki aż z zajęć wrócąMatko jaka juz spiaca jestem [emoji20] mlody za chwile idze spac a ja bede siedziec sama bo tz pewnie pozno wroci dzisiaj [emoji20]
Kaamilaaa
Ja w dzien nie mam takiej możliwości [emoji6]Mi się udało troszkę przespać popołudniu więc nawet jest ok, wypiłam ciepłą cherbatkę i czekam na moje księżniczki aż z zajęć wrócą
Wstaje o 5 wiec juz teraz jestem maksymalnie zmeczona [emoji20]
Monafkinia
Mi też się podobają kosze, ale moja dwulatka by go obaliła z noworodkiem w środku.Ja właśnie przeglądam rzeczy dla dzieciaczkow i zakochalam się koszu mojzesza [emoji7] mialam nie szaleć z takimi wymyslami ale to jest takie piekne [emoji7]
Ale na pewno kupię kokon
reklama
Nataśka
Współczuje, pamiętam jak miałam przerąbane na początku z dziewczynkami... ja mam pomiędzy nimi dokładnie 23 miesiące różnicy... więc wiem, że łatwo nie było...Ja w dzien nie mam takiej możliwości [emoji6]
Wstaje o 5 wiec juz teraz jestem maksymalnie zmeczona [emoji20]