reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja tez po wizycie. Z USG 9+0, 2.4cm
:) wg Om 9+4
Miał mi wyznaczyć termin porodu, ale się zagadał o tym jaka to pappa jest bez sensu i żeby nie wydawać kasy.
Jak już koniecznie, to zrobić test ten za 2tyś. lub ten przez wkłucie w brzuch

Ja właśnie przeglądam rzeczy dla dzieciaczkow i zakochalam się koszu mojzesza [emoji7] mialam nie szaleć z takimi wymyslami ale to jest takie piekne [emoji7]

Melduję się, bobas fika, ma 3,5 cm i jest mega ruchliwy, wrzucam zdjęcie mam nadzieję że się rozczytacie, te największe to głowa z przodu, z boku rączki i na dole nóżki hihiZobacz załącznik 914252
Śliczności :-*

Jak słone to na chłopca :) moja mama jak była w ciąży z moimi braćmi to potrafiła przesolić wszystko I tylko on a była w stance to zjeść :D
U mnie to się kompletnie nie sprawdziło, w każdej ciąży miałam fazy na słone i kwaśne, a potem na słodkie, np przy najstarszym synu dzień bez pączka to dzień stracony hihihi

Matko jaka juz spiaca jestem [emoji20] mlody za chwile idze spac a ja bede siedziec sama bo tz pewnie pozno wroci dzisiaj [emoji20]

reklama
Ja w dzien nie mam takiej możliwości [emoji6]
Wstaje o 5 wiec juz teraz jestem maksymalnie zmeczona [emoji20]
Współczuje, pamiętam jak miałam przerąbane na początku z dziewczynkami... ja mam pomiędzy nimi dokładnie 23 miesiące różnicy... więc wiem, że łatwo nie było...

Do góry