Mi dawał jak np wiedział że idzie na urlop. Tylko kazał zanieść nie wczesniej niż miało się zacząć kolejne zwolnienieDziewczyny czy jeżeli do 8.11 mam zwolnienie to lekarz może mi już wystawic na dzisiejszej kolejne? Coś nie przemyślałam wizyt i terminu poprzedniego l4 i teraz gdybam [emoji848]
reklama
Nati88
Fanka BB :)
9+2A który dokładnie tydzień masz dziś
Nati88
Mój ginekolog mowil ze najlepiej skończone 12Hejo!
Dajcie znać jak po usg
Ja siedze w pracy, w miare obrobiona i mam lenia...byle do 15.
Zdecydowałam się na prenatalne w Bydg zmiast w Toruniu ze względu na termin, Bdg 12+4 a Toruń jedyny możliwy to 13+3 (wg om). Chyba lepiej wczesniej...?
Jedno jest ze chorujesz teraz a drugie ze kiedyś chorowalas. Tylko nie wiem które jest ktoreChyba jak igm jest dodatnie to właśnie przechodzisz coś?
Zaskoczona2013
Ale mam stresa! Za chwile wizyta a ja się cała trzęsę
Ewna4
Hej dziewczyny:-) znowu się powtórzę zazdroszczé tym które nie odczuwają zadnych objawow.
Co do wyników to nie stresujące sie aż tak. Najlepiej je interpretuje lekarz, więc spokojnie. Ja mam wizytę dopiero 20, ale chyba pójdę zrobic badania już jutro bo męczą mnie te zawroty glowy- może wyjdzie ta anemia
Co do wyników to nie stresujące sie aż tak. Najlepiej je interpretuje lekarz, więc spokojnie. Ja mam wizytę dopiero 20, ale chyba pójdę zrobic badania już jutro bo męczą mnie te zawroty glowy- może wyjdzie ta anemia
Madelaine701
Dostaniesz euthyrox i będzie dobrze, mi pomimo brania leków na tarczycę przed ciążą tsh urosło do ponad 4 i biorę teraz większą dawkę. Nie martw sie tymW ciąży powinno byc 2 albo i mniej...
reklama
Paulina97
Współczuje, trzymaj sie tam[emoji852]. Mnie jutro czeka rozmowa z szefem troche sie denerwuje juz mu oznajmilam ze musimy jutro porozmawiac ponieważ dzisiaj jestem przeziębiona i postanowilam jeszcze przelezeć.Matko boska sorry za wyrażenie ale debil. Trzeba bylo nagrywac rozmowe.