reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dziewczyny czy jeżeli do 8.11 mam zwolnienie to lekarz może mi już wystawic na dzisiejszej kolejne? Coś nie przemyślałam wizyt i terminu poprzedniego l4 i teraz gdybam [emoji848]
Mi dawał jak np wiedział że idzie na urlop. Tylko kazał zanieść nie wczesniej niż miało się zacząć kolejne zwolnienie

reklama
Hejo!
Dajcie znać jak po usg ;)
Ja siedze w pracy, w miare obrobiona i mam lenia...byle do 15.
Zdecydowałam się na prenatalne w Bydg zmiast w Toruniu ze względu na termin, Bdg 12+4 a Toruń jedyny możliwy to 13+3 (wg om). Chyba lepiej wczesniej...?
Mój ginekolog mowil ze najlepiej skończone 12

Hej dziewczyny:-) znowu się powtórzę zazdroszczé tym które nie odczuwają zadnych objawow.
Co do wyników to nie stresujące sie aż tak. Najlepiej je interpretuje lekarz, więc spokojnie. Ja mam wizytę dopiero 20, ale chyba pójdę zrobic badania już jutro bo męczą mnie te zawroty glowy- może wyjdzie ta anemia

A co do zachcianek: dzisiaj musiałam zrobić sobie zupę cebulową z grzankami, pycha. Chociaz w połowie jedzenia pociągało mnie i trochę zwróciłam. Yupi niech żyje macierzyństwo

reklama
Matko boska sorry za wyrażenie ale debil. Trzeba bylo nagrywac rozmowe.
Współczuje, trzymaj sie tam[emoji852]. Mnie jutro czeka rozmowa z szefem troche sie denerwuje juz mu oznajmilam ze musimy jutro porozmawiac ponieważ dzisiaj jestem przeziębiona i postanowilam jeszcze przelezeć.

Do góry