reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Hejo!
Dajcie znać jak po usg ;)
Ja siedze w pracy, w miare obrobiona i mam lenia...byle do 15.
Zdecydowałam się na prenatalne w Bydg zmiast w Toruniu ze względu na termin, Bdg 12+4 a Toruń jedyny możliwy to 13+3 (wg om). Chyba lepiej wczesniej...?

Pewnie że dam znać :D narazie siedzę jak na szpilkach
Kciuki!
Ja dziś latam od rana...miałam w innym mieście badania okulistyczne i taaaaka jestem zmęczona. Konia z kopytami zjadłabym, ale przez gardło przeszły mi tylko paluszki ;-)
Zaraz jadę do przedszkola po syna, córka już w domu...mam nadzieję, że będą się bawić a nie kłócić o wszystko ;-)

reklama
@Kaamilaaa a jak u Ciebie wyglądało tsh przed ciążą? Badalas? U mnie w tamtym roku było 1,5 i wg lekarki idealne jak na mój wiek. Zastanawiam się na ile hormony mogą "ześwirowac" w ciąży, jeśli przed było ok.

Do góry