Ja w każdej ciąży tyje
. Poza tym mnie od razu idzie w boczki. No cóż taka moja uroda widocznie. Ważne by wszystko było ok.
A takie pytanko czy jest tu któraś mamusia z okolic Bielska lub Krakowa?
Ja jestem z Krakowa :-)
A ja sobie leżę, macam się po brzuchu i wyczuwam taką twardą "kulkę" po prawej stronie".. czy jest możliwe, że da się wyczuć macicę w 10 tyg.? [emoji57] czy to szybciej będzie jakieś zbuntowane jelitko? [emoji13] dziewczyny, ma tak któraś z Was? [emoji39]
Spokojnie juz możesz wyczuwac w tym okresie :-)
Ja jestem z Krakowa
Ja też Kraków
Wyniki już mam, co o tym myślicie ?
Zobacz załącznik 914049
Wynik ok, ale najważniejszy jest przyrost , trzymam kciuki
Witam wszystkie dziewczyny
U mnie obecnie 7t2d, w czwartek mam wizytę u lekarza , żeby zobaczyć czy są serduszka i zarodki...
2 tygodnie temu lekarz stwierdził 2 pęcherzyki więc możliwa wizja podwójnego szczęścia!
Miłego dnia
Witaj,
Ja też miałam 2 pęcherzyki, po kolejnej wybicie został jeden i jedno bijące serduszko, trzymam kciuki, by u ciebie zostały nadal 2 :-)
Boże dziewczyny! Chyba mam najgorszy możliwy dzień. Mdlilo mnie od początku czasami wymiotowałam ale dziś przechodzi to ludzkie pojęcie nawet wody się napić nie mogę
i jeszcze ta kolka nerkowa się odezwała a nawet nospy nie idzie wziąć bo już ja zwróciłam [emoji24]
Współczuję, probowalas pić cole, mnie pomaga, zwłaszcza jak pije po małym lyku
Hejka. Ja w szpitalu... Jak działa czopek jest ok... Jak przestaje dalej wymioty... Leżę pod kroplowkami od rana i przysypaniam co jakiś czas...
Odpoczywaj, mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie i wrócisz do domu
Ale mam stresa! Za chwile wizyta a ja się cała trzęsę
Będzie dobrze, nie stresuj się , trzymam kciuki
Ja dzisiaj znowu ciężki dzień, załatwiłem różne sprawy, teraz wreszcie mogę odpocząć, brzuch trochę pobolewa i lekkie plamienia, wiec muszę trochę zwolnić tempo
Tak czytam o waszych brzuszkach i powiem Wam, że czuję się jak slonica, brzuch mi wyskoczył, ale to dlatego, że mam rozstęp mięśni brzucha po ciążach, wiec jak nie wyciągam brzucha to wyglądam na co najmniej 4 miesiac, a teraz nie dam rady wciągać , bo jest to nieprzyjemne, wręcz bolesne, chodzę wiec w ciążowych spodniach bo zwykle mnie już cisną a jak rozepne guzik to spadają
Kupiłam sobie ciążowe spodnie w lidze, bo były ostatnio na promocji, bardzo fajne są i wygodne, jeszcze legginsy, spódnica i oblece dłuższy czas, potem dopiero na wiosnę jak się ciepło zrobi to coś lżejszego i do końca dam radę
A tak z innej bajki, co gotujecie dzisiaj na obiad?
Miałam ochotę na krem z dyni, ale nigdzie nie dostałam w pobliżu mleka kokosowego i teraz muszę coś pokombinować. .. Może mnie zainspirujecie?