Nat Bluebell
Fanka BB :)
Zazdroszczę że mdłości ci przeszły, ja nadal mam
Może już niedługo miną.
O dziwo przestałam mieć też te wściekłe napady głodu i zaczynam normalnie jeść i czuć się jak człowiek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zazdroszczę że mdłości ci przeszły, ja nadal mam
Witam wszystkie dziewczyny
U mnie obecnie 7t2d, w czwartek mam wizytę u lekarza , żeby zobaczyć czy są serduszka i zarodki... 2 tygodnie temu lekarz stwierdził 2 pęcherzyki więc możliwa wizja podwójnego szczęścia!
Miłego dnia
Witajcie. Dziś od 7 na nogach ale czasu brak żeby dużo pisać na forum bo syn całą uwagę zabiera. Na 16.50 wizytuje, ciekawa jestem czy wszystko ok i co zobaczę na usg. Niby nic złego się nie dzieje ale taki wewnętrzny strach jest, w końcu ostatnia wizyta była 4 tygodnie temu. Oby dzidziol rósł w siłę w końcu ma już 11 tygodni. Widziałam że ktoś też dziś ma wizytę, kciuki trzymam
Dziewczyny czy jeżeli do 8.11 mam zwolnienie to lekarz może mi już wystawic na dzisiejszej kolejne? Coś nie przemyślałam wizyt i terminu poprzedniego l4 i teraz gdybam [emoji848]
Chyba można na 3 dni do przodu i do tyłu
Kamila sprawdź z załącznika zakresy.Dzis jestem tak roztrzesiona ze nie ogarniam, powie mi ktoras jak to jest z ta moja tokso? Takie mam wyniki, a norm nie mam..Zobacz załącznik 914074
Kamila sprawdź z załącznika zakresy.Zobacz załącznik 914169
Ja akurat nie widzę w jakich jednostkach masz mierzone toxo
W ciąży powinno byc 2 albo i mniej...
Juz wszystko wiem, przechodzilam toxo bo mam igg + igm - [emoji6]I jak masz igm dodatnie i igg dodatnie to zakażenie tokso jest. Jeśli igm wychodzi na - to nie masz po co się stresować. Jest na pewno w porządku, nie stresuj się tylko
U mnie normy są jeszcze inne, ale wg nich mam w normie.Ja to jestem zdziwiona bo mam tak:Zobacz załącznik 914172
I mój lekarz nie powiedział mi, ze mam obniżać tej a co dziwne jak was czytam to piszecie, ze ok 1 powinno być w ciąży. W necie jednak znalazłam inny zakres dla ciąż. Trzymam się tego co mi lekarz mowi