reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Witajcie. Dziś od 7 na nogach ale czasu brak żeby dużo pisać na forum bo syn całą uwagę zabiera. Na 16.50 wizytuje, ciekawa jestem czy wszystko ok i co zobaczę na usg. Niby nic złego się nie dzieje ale taki wewnętrzny strach jest, w końcu ostatnia wizyta była 4 tygodnie temu. Oby dzidziol rósł w siłę :) w końcu ma już 11 tygodni. Widziałam że ktoś też dziś ma wizytę, kciuki trzymam :)

Agata, a masz dzisiaj już prenatalne, czy s innym terminie? Ty masz termin z tego co pamietam na 1.06, a mi wypada z usg 4.06 i moje prenatalne umówiłam na 24.11

Dziewczyny czy jeżeli do 8.11 mam zwolnienie to lekarz może mi już wystawic na dzisiejszej kolejne? Coś nie przemyślałam wizyt i terminu poprzedniego l4 i teraz gdybam [emoji848]

Nie, lekarz nie wystawi Ci wstecznego zwolnienia na 2 dni( chyba, ze się jakiś weekend przynależał ale teraz to środek tygodnia)

Dzis jestem tak roztrzesiona ze nie ogarniam, powie mi ktoras jak to jest z ta moja tokso? Takie mam wyniki, a norm nie mam..Zobacz załącznik 914074
Kamila sprawdź z załącznika zakresy.
IMG_5047.JPG

Ja akurat nie widzę w jakich jednostkach masz mierzone toxo

Załączniki

• IMG_5047.JPG
    IMG_5047.JPG
    221,6 KB · Wyświetleń: 207
W ciąży powinno byc 2 albo i mniej...

Ja to jestem zdziwiona bo mam tak:
IMG_4779.JPG

I mój lekarz nie powiedział mi, ze mam obniżać tej a co dziwne jak was czytam to piszecie, ze ok 1 powinno być w ciąży. W necie jednak znalazłam inny zakres dla ciąż. Trzymam się tego co mi lekarz mowi

Załączniki

• IMG_4779.JPG
    IMG_4779.JPG
    523,8 KB · Wyświetleń: 225
reklama
Ja to jestem zdziwiona bo mam tak:Zobacz załącznik 914172
I mój lekarz nie powiedział mi, ze mam obniżać tej a co dziwne jak was czytam to piszecie, ze ok 1 powinno być w ciąży. W necie jednak znalazłam inny zakres dla ciąż. Trzymam się tego co mi lekarz mowi
U mnie normy są jeszcze inne, ale wg nich mam w normie.

Załączniki

• IMG_20181106_130025.jpg
    IMG_20181106_130025.jpg
    45,7 KB · Wyświetleń: 68
Do góry