Nat Bluebell
Fanka BB :)
Zazdroszczę że mdłości ci przeszły, ja nadal mam![]()
Może już niedługo miną.
O dziwo przestałam mieć też te wściekłe napady głodu i zaczynam normalnie jeść i czuć się jak człowiek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zazdroszczę że mdłości ci przeszły, ja nadal mam![]()
Witam wszystkie dziewczyny
U mnie obecnie 7t2d, w czwartek mam wizytę u lekarza , żeby zobaczyć czy są serduszka i zarodki...2 tygodnie temu lekarz stwierdził 2 pęcherzyki więc możliwa wizja podwójnego szczęścia!
Miłego dnia
Witajcie. Dziś od 7 na nogach ale czasu brak żeby dużo pisać na forum bo syn całą uwagę zabiera. Na 16.50 wizytuje, ciekawa jestem czy wszystko ok i co zobaczę na usg. Niby nic złego się nie dzieje ale taki wewnętrzny strach jest, w końcu ostatnia wizyta była 4 tygodnie temu. Oby dzidziol rósł w siłęw końcu ma już 11 tygodni. Widziałam że ktoś też dziś ma wizytę, kciuki trzymam
![]()
Dziewczyny czy jeżeli do 8.11 mam zwolnienie to lekarz może mi już wystawic na dzisiejszej kolejne? Coś nie przemyślałam wizyt i terminu poprzedniego l4 i teraz gdybam [emoji848]
Chyba można na 3 dni do przodu i do tyłu
Kamila sprawdź z załącznika zakresy.Dzis jestem tak roztrzesiona ze nie ogarniam, powie mi ktoras jak to jest z ta moja tokso? Takie mam wyniki, a norm nie mam..Zobacz załącznik 914074
Kamila sprawdź z załącznika zakresy.Zobacz załącznik 914169
Ja akurat nie widzę w jakich jednostkach masz mierzone toxo
W ciąży powinno byc 2 albo i mniej...
Juz wszystko wiem, przechodzilam toxo bo mam igg + igm - [emoji6]I jak masz igm dodatnie i igg dodatnie to zakażenie tokso jest. Jeśli igm wychodzi na - to nie masz po co się stresować. Jest na pewno w porządku, nie stresuj się tylko
U mnie normy są jeszcze inne, ale wg nich mam w normie.Ja to jestem zdziwiona bo mam tak:Zobacz załącznik 914172
I mój lekarz nie powiedział mi, ze mam obniżać tej a co dziwne jak was czytam to piszecie, ze ok 1 powinno być w ciąży. W necie jednak znalazłam inny zakres dla ciąż. Trzymam się tego co mi lekarz mowi