reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Witajcie. Dziś od 7 na nogach ale czasu brak żeby dużo pisać na forum bo syn całą uwagę zabiera. Na 16.50 wizytuje, ciekawa jestem czy wszystko ok i co zobaczę na usg. Niby nic złego się nie dzieje ale taki wewnętrzny strach jest, w końcu ostatnia wizyta była 4 tygodnie temu. Oby dzidziol rósł w siłę :) w końcu ma już 11 tygodni. Widziałam że ktoś też dziś ma wizytę, kciuki trzymam :)

Agata, a masz dzisiaj już prenatalne, czy s innym terminie? Ty masz termin z tego co pamietam na 1.06, a mi wypada z usg 4.06 i moje prenatalne umówiłam na 24.11

Dziewczyny czy jeżeli do 8.11 mam zwolnienie to lekarz może mi już wystawic na dzisiejszej kolejne? Coś nie przemyślałam wizyt i terminu poprzedniego l4 i teraz gdybam [emoji848]

Nie, lekarz nie wystawi Ci wstecznego zwolnienia na 2 dni( chyba, ze się jakiś weekend przynależał ale teraz to środek tygodnia)

Dzis jestem tak roztrzesiona ze nie ogarniam, powie mi ktoras jak to jest z ta moja tokso? Takie mam wyniki, a norm nie mam..Zobacz załącznik 914074
Kamila sprawdź z załącznika zakresy.
IMG_5047.JPG

Ja akurat nie widzę w jakich jednostkach masz mierzone toxo

Załączniki

• IMG_5047.JPG
    IMG_5047.JPG
    221,6 KB · Wyświetleń: 208
W ciąży powinno byc 2 albo i mniej...

Ja to jestem zdziwiona bo mam tak:
IMG_4779.JPG

I mój lekarz nie powiedział mi, ze mam obniżać tej a co dziwne jak was czytam to piszecie, ze ok 1 powinno być w ciąży. W necie jednak znalazłam inny zakres dla ciąż. Trzymam się tego co mi lekarz mowi

Załączniki

• IMG_4779.JPG
    IMG_4779.JPG
    523,8 KB · Wyświetleń: 230
reklama
Ja to jestem zdziwiona bo mam tak:Zobacz załącznik 914172
I mój lekarz nie powiedział mi, ze mam obniżać tej a co dziwne jak was czytam to piszecie, ze ok 1 powinno być w ciąży. W necie jednak znalazłam inny zakres dla ciąż. Trzymam się tego co mi lekarz mowi
U mnie normy są jeszcze inne, ale wg nich mam w normie.

Załączniki

• IMG_20181106_130025.jpg
    IMG_20181106_130025.jpg
    45,7 KB · Wyświetleń: 70
Do góry