reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Reyline witamy w gronie czerwcowek. Mamy ten sam termin porodu [emoji6]

Co do mdłości to mi już przeszły, Dzisiaj mialam taka ochote na brzoskwinie z puszki i tak nagle mnie naszlo a do sklepu daleko.

Troche leniwa ta niedziela była, ale pogoda tez sie do tego przyczynila. Przez to strasznie nie chce mi sie pracy jutro wstawać [emoji19][emoji19][emoji19]

reklama
Ja nie mam żadnych mdłości na szczęście, tylko tak strasznie chce mi się jeść, mogłabym non stop, na zmianę mam chęć na słodkie i mięso, to już jest męczące haha

Witam się i ja.. Trochę się nie odzywałam ale brak czasu.. Z mężem ciut lepiej jest po blokadach niestety z rezonansu jest nie operacyjny więc.. Ma zmienić pracę i jedyna jaka wchodzi w grę to za biurkiem.. O ile jest to możliwe to wiem że byłby strasznie nieszczęśliwy :(
Synek już prawie zdrowy także tutaj lepiej.. A mnie czasami dość mocno zakluje na samym środku (akurat tam jest dzidzia) i boli do tego stopnia że aż klekam ale po chwili przechodzi.. W środę wizyta będzie to 7+3 :) i potem dopiero za 4 tyg...
Kto wizytuje w tym tyg??

Witam się i ja.. Trochę się nie odzywałam ale brak czasu.. Z mężem ciut lepiej jest po blokadach niestety z rezonansu jest nie operacyjny więc.. Ma zmienić pracę i jedyna jaka wchodzi w grę to za biurkiem.. O ile jest to możliwe to wiem że byłby strasznie nieszczęśliwy :(
Synek już prawie zdrowy także tutaj lepiej.. A mnie czasami dość mocno zakluje na samym środku (akurat tam jest dzidzia) i boli do tego stopnia że aż klekam ale po chwili przechodzi.. W środę wizyta będzie to 7+3 :) i potem dopiero za 4 tyg...
Kto wizytuje w tym tyg??
Ja w srode:) alebto juz 10+3 bedzie:)

reklama
W ogole to ja siedze wlasnie i przeglądam na necie wózki [emoji1]
Szybka jesteś :-D A na mnie wszędzie czają się ubranka dla dziewczynki. Dziś jakaś pani z olx chciała zamienić się książkami. Wchodzę na jej ogłoszenia a tam cuda śliczne w rozmiarze 62-74 i za grosze 2-4zł sztuka. I jak tu się powstrzymać :-D
Przy synu w 12tyg poznałam płeć...ale teraz już nie liczę na taka jest łaskawośc losu ;-)

Do góry