reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Reyline witamy w gronie czerwcowek. Mamy ten sam termin porodu [emoji6]

Co do mdłości to mi już przeszły, Dzisiaj mialam taka ochote na brzoskwinie z puszki i tak nagle mnie naszlo a do sklepu daleko.

Troche leniwa ta niedziela była, ale pogoda tez sie do tego przyczynila. Przez to strasznie nie chce mi sie pracy jutro wstawać [emoji19][emoji19][emoji19]

reklama
Ja nie mam żadnych mdłości na szczęście, tylko tak strasznie chce mi się jeść, mogłabym non stop, na zmianę mam chęć na słodkie i mięso, to już jest męczące haha

Witam się i ja.. Trochę się nie odzywałam ale brak czasu.. Z mężem ciut lepiej jest po blokadach niestety z rezonansu jest nie operacyjny więc.. Ma zmienić pracę i jedyna jaka wchodzi w grę to za biurkiem.. O ile jest to możliwe to wiem że byłby strasznie nieszczęśliwy :(
Synek już prawie zdrowy także tutaj lepiej.. A mnie czasami dość mocno zakluje na samym środku (akurat tam jest dzidzia) i boli do tego stopnia że aż klekam ale po chwili przechodzi.. W środę wizyta będzie to 7+3 :) i potem dopiero za 4 tyg...
Kto wizytuje w tym tyg??

Witam się i ja.. Trochę się nie odzywałam ale brak czasu.. Z mężem ciut lepiej jest po blokadach niestety z rezonansu jest nie operacyjny więc.. Ma zmienić pracę i jedyna jaka wchodzi w grę to za biurkiem.. O ile jest to możliwe to wiem że byłby strasznie nieszczęśliwy :(
Synek już prawie zdrowy także tutaj lepiej.. A mnie czasami dość mocno zakluje na samym środku (akurat tam jest dzidzia) i boli do tego stopnia że aż klekam ale po chwili przechodzi.. W środę wizyta będzie to 7+3 :) i potem dopiero za 4 tyg...
Kto wizytuje w tym tyg??
Ja w srode:) alebto juz 10+3 bedzie:)

reklama
W ogole to ja siedze wlasnie i przeglądam na necie wózki [emoji1]
Szybka jesteś :-D A na mnie wszędzie czają się ubranka dla dziewczynki. Dziś jakaś pani z olx chciała zamienić się książkami. Wchodzę na jej ogłoszenia a tam cuda śliczne w rozmiarze 62-74 i za grosze 2-4zł sztuka. I jak tu się powstrzymać :-D
Przy synu w 12tyg poznałam płeć...ale teraz już nie liczę na taka jest łaskawośc losu ;-)

Do góry