reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Też mi sie podobal wczesniej wlasnie ten ale jak zobaczyłam amelis to sie zakochalam [emoji1][emoji7]Ja też już mam wózek upatrzony riko brano, siedzę w domu na zwolnieniu to z nudów oglądam
Nati88
Ja zaczynam dopiero 10Może się okazać, że szybciej poznasz płeć dziecka niż niejedna z nas, która jest teraz w 10 tygodniu
Silje1008
Hej gratulacjeHej wszystkim
Ja mam termin na 22 czerwca
Ciąża pierwsza, nieplanowana, ale zawsze miałam problemy z hormonami i występowaniem miesiączki + miałam cystę na jajniku i zawsze słyszałam ze będzie mi ciężko zajść w ciąże, o ile w ogóle to będzie możliwe, wiec mimo ze nieplanowana - to jednak jestem ucieszona, bo się zawsze tym martwiłam na przyszłość
Mam 20 lat wiec będę młoda mamą.
No i kurczę, tak mi i mojemu narzeczonemu marzy się córka, i czuje ze tak tez będzie ;P liczę ze jak najszybciej się dowiem o płci, jak moja mama rodziła 6 lat temu to się dowiedziałyśmy już w 10t ze będzie chłopczyk, wiec fajnie by było się w jakimś -nastym t dowiedzieć, bo ja niecierpliwa jestem haha
Monafkinia
Hmmm... Kiedyś przeczytałam, żeby zrobić chłopaka, to mąż musi po same pomidory [emoji23][emoji23][emoji23]U mnie to samo mam już dwie dziewczyny a mój mąż uparcie twierdzi, że robił teraz syna i będzie A ja się obawiam, że tylko córki rodzę.
Nic złego, plamienie jest zazwyczaj niegroźne
Ja wracam z Londynu, przeszłam chyba z 8km i padam zupełnie na twarz, ale duży sukces. Mam nadzieję, że nie odbije się na moim zdrowiu za bardzo. Trochę mnie już brzuch ciągnie.
Musisz sobie przypomnieć czy tak było [emoji28][emoji28]
To idę też zobaczyćTeż mi sie podobal wczesniej wlasnie ten ale jak zobaczyłam amelis to sie zakochalam [emoji1][emoji7]
Nati88
Jak tak obserwuje inne pary to zauważyłam że zazwyczaj płeć dziecka sie powtarza w kolejnych ciążach....a w zdecydowanej mniejszości słyszę że ma ktoś parki.U mnie to samo mam już dwie dziewczyny a mój mąż uparcie twierdzi, że robił teraz syna i będzie A ja się obawiam, że tylko córki rodzę.
Nic złego, plamienie jest zazwyczaj niegroźne
Ja wracam z Londynu, przeszłam chyba z 8km i padam zupełnie na twarz, ale duży sukces. Mam nadzieję, że nie odbije się na moim zdrowiu za bardzo. Trochę mnie już brzuch ciągnie.
Pianistka1991
A ja mam odwrotne odczucia i obserwacje [emoji39] znam wiele małżeństw z parkami. Tak naprawdę na wszystko jest realne 50% szansJak tak obserwuje inne pary to zauważyłam że zazwyczaj płeć dziecka sie powtarza w kolejnych ciążach....a w zdecydowanej mniejszości słyszę że ma ktoś parki.
reklama
Kaamilaaa
Ja jestem ciekawa jak bedzie u nas [emoji1] tz jest przekonany ze bedzie dziewczynka bo mowi ze musial by miec mega farta zeby trafic chłopaka [emoji1][emoji23]mowi ze u niego w robocie koledzy same corki maja i mowia ze w tym zawodzie juz tak jest, bo przynajmniej corki nie ida w ich slady [emoji23]
Ja juz mam synka, wiec moze teraz bede miala to szczęście miec corke [emoji120][emoji6]
Ja juz mam synka, wiec moze teraz bede miala to szczęście miec corke [emoji120][emoji6]