reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Hej wszystkim ;)
Ja mam termin na 22 czerwca ;)
Ciąża pierwsza, nieplanowana, ale zawsze miałam problemy z hormonami i występowaniem miesiączki + miałam cystę na jajniku i zawsze słyszałam ze będzie mi ciężko zajść w ciąże, o ile w ogóle to będzie możliwe, wiec mimo ze nieplanowana - to jednak jestem ucieszona, bo się zawsze tym martwiłam na przyszłość ;)
Mam 20 lat wiec będę młoda mamą.
No i kurczę, tak mi i mojemu narzeczonemu marzy się córka, i czuje ze tak tez będzie ;P liczę ze jak najszybciej się dowiem o płci, jak moja mama rodziła 6 lat temu to się dowiedziałyśmy już w 10t ze będzie chłopczyk, wiec fajnie by było się w jakimś -nastym t dowiedzieć, bo ja niecierpliwa jestem haha
Hej:) gratulacje

U mnie to samo ;) mam już dwie dziewczyny a mój mąż uparcie twierdzi, że robił teraz syna i będzie :D A ja się obawiam, że tylko córki rodzę.

Nic złego, plamienie jest zazwyczaj niegroźne :)

Ja wracam z Londynu, przeszłam chyba z 8km i padam zupełnie na twarz, ale duży sukces. Mam nadzieję, że nie odbije się na moim zdrowiu za bardzo. Trochę mnie już brzuch ciągnie.
Hmmm... Kiedyś przeczytałam, żeby zrobić chłopaka, to mąż musi po same pomidory [emoji23][emoji23][emoji23]
Musisz sobie przypomnieć czy tak było [emoji28][emoji28]

U mnie to samo ;) mam już dwie dziewczyny a mój mąż uparcie twierdzi, że robił teraz syna i będzie :D A ja się obawiam, że tylko córki rodzę.

Nic złego, plamienie jest zazwyczaj niegroźne :)

Ja wracam z Londynu, przeszłam chyba z 8km i padam zupełnie na twarz, ale duży sukces. Mam nadzieję, że nie odbije się na moim zdrowiu za bardzo. Trochę mnie już brzuch ciągnie.
Jak tak obserwuje inne pary to zauważyłam że zazwyczaj płeć dziecka sie powtarza w kolejnych ciążach....a w zdecydowanej mniejszości słyszę że ma ktoś parki.

reklama
Ja jestem ciekawa jak bedzie u nas [emoji1] tz jest przekonany ze bedzie dziewczynka bo mowi ze musial by miec mega farta zeby trafic chłopaka [emoji1][emoji23]mowi ze u niego w robocie koledzy same corki maja i mowia ze w tym zawodzie juz tak jest, bo przynajmniej corki nie ida w ich slady [emoji23]

Ja juz mam synka, wiec moze teraz bede miala to szczęście miec corke [emoji120][emoji6]

Do góry