Konwalia90
Fanka BB :)
A bole pleców tak na dole?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A bole pleców tak na dole?
Skurcze macicy są mi obce od jakiegoś czasu, ale czuję ucisk w lędźwiach, tak nisko po prawej stronie [emoji20]A bole pleców tak na dole?
Mam, bóle jak na okres i dół plecówA bole pleców tak na dole?
Też mam....i to takie bardzo nie ładnie pachnąceA gazy? Mnie męczą codziennie muszę się wstrzymać, biegać do toalety bo inaczej zatrułabym atmosferę w moim związku to nieprawda że ciężarnej można a wszystko. Co robić??
Codziennie, szczegolnie wieczoramiA bole pleców tak na dole?
TakA bole pleców tak na dole?
Ja też miałam skurcze Ale wczoraj i to pojedyncze trzy. Zamierzam to powiedzieć mojej ginekolog we wtorekDziewczyny a macie czasami skurcze macicy? Mnie teraz tak zlapało z pół godziny temu...ale przeszlo juz...
Witaj mloda mamusiu [emoji6]Hej wszystkim
Ja mam termin na 22 czerwca
Ciąża pierwsza, nieplanowana, ale zawsze miałam problemy z hormonami i występowaniem miesiączki + miałam cystę na jajniku i zawsze słyszałam ze będzie mi ciężko zajść w ciąże, o ile w ogóle to będzie możliwe, wiec mimo ze nieplanowana - to jednak jestem ucieszona, bo się zawsze tym martwiłam na przyszłość
Mam 20 lat wiec będę młoda mamą.
No i kurczę, tak mi i mojemu narzeczonemu marzy się córka, i czuje ze tak tez będzie ;P liczę ze jak najszybciej się dowiem o płci, jak moja mama rodziła 6 lat temu to się dowiedziałyśmy już w 10t ze będzie chłopczyk, wiec fajnie by było się w jakimś -nastym t dowiedzieć, bo ja niecierpliwa jestem haha
Ja mialam tak ostatnio i caly dzien przez to przelezalam w łóżkuDziewczyny a macie czasami skurcze macicy? Mnie teraz tak zlapało z pół godziny temu...ale przeszlo juz...
Gratulacje . Moja też pierwsza i nieplanowna tylko mam 21 latHej wszystkim
Ja mam termin na 22 czerwca
Ciąża pierwsza, nieplanowana, ale zawsze miałam problemy z hormonami i występowaniem miesiączki + miałam cystę na jajniku i zawsze słyszałam ze będzie mi ciężko zajść w ciąże, o ile w ogóle to będzie możliwe, wiec mimo ze nieplanowana - to jednak jestem ucieszona, bo się zawsze tym martwiłam na przyszłość
Mam 20 lat wiec będę młoda mamą.
No i kurczę, tak mi i mojemu narzeczonemu marzy się córka, i czuje ze tak tez będzie ;P liczę ze jak najszybciej się dowiem o płci, jak moja mama rodziła 6 lat temu to się dowiedziałyśmy już w 10t ze będzie chłopczyk, wiec fajnie by było się w jakimś -nastym t dowiedzieć, bo ja niecierpliwa jestem haha