reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Witam się i ja.. Trochę się nie odzywałam ale brak czasu.. Z mężem ciut lepiej jest po blokadach niestety z rezonansu jest nie operacyjny więc.. Ma zmienić pracę i jedyna jaka wchodzi w grę to za biurkiem.. O ile jest to możliwe to wiem że byłby strasznie nieszczęśliwy :(
Synek już prawie zdrowy także tutaj lepiej.. A mnie czasami dość mocno zakluje na samym środku (akurat tam jest dzidzia) i boli do tego stopnia że aż klekam ale po chwili przechodzi.. W środę wizyta będzie to 7+3 :) i potem dopiero za 4 tyg...
Kto wizytuje w tym tyg??
Dobrze że u Ciebie lepiej,ale ten ból niepokojący. Ja idę we wtorek na wizytę.

Boże jak czytam w którym tyg jesteście to aż mi smutno że u mnie tak wcześnie... Wy już możecie w grudniu płeć znać a ja będę czekac i czekać :)

Ja bardzo bym chciała chłopca bardzo.. Dlatego nie wiem czy chcę wiedzieć o płci Boję się że będę jakoś zawiedziona, a to głupio mieć takie uczucia.

Ja też w pierwszej ciąży byłam rozczarowana...wszyscy mi wmawiali że bedzie dziewczynka A tu chłopak. A w drugiej jakos spokojnie przyjełam wiadomość o chłopcu. A teraz chciałabym te córkę ale czuje że ja tylko stworzona jestem do chłopców [emoji16]
U mnie to samo ;) mam już dwie dziewczyny a mój mąż uparcie twierdzi, że robił teraz syna i będzie :D A ja się obawiam, że tylko córki rodzę.

Dziewczyny, znowu plamie..
Czuje że coś złego jest z maluchem :(
Nic złego, plamienie jest zazwyczaj niegroźne :)

Ja wracam z Londynu, przeszłam chyba z 8km i padam zupełnie na twarz, ale duży sukces. Mam nadzieję, że nie odbije się na moim zdrowiu za bardzo. Trochę mnie już brzuch ciągnie.

reklama
16.15:) ja w sumie mam wszystko po córci więc dużej wyprawki nie będę robiła:)
Ja tez mam sporą czesc rzeczy jak lozeczko, komode kąpielowa, ubranka, reczniki, kocyki, pościel wiec bede tylko musiala wózek i wszystkie apteczne rzeczy kupić [emoji6]
Wcześniej zmiescilam sie z wyprawka w 1500zl to teraz mysle ze sporo ponizej 1000zl sie zamkne [emoji1]

Do góry