reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Witam się i ja.. Trochę się nie odzywałam ale brak czasu.. Z mężem ciut lepiej jest po blokadach niestety z rezonansu jest nie operacyjny więc.. Ma zmienić pracę i jedyna jaka wchodzi w grę to za biurkiem.. O ile jest to możliwe to wiem że byłby strasznie nieszczęśliwy :(
Synek już prawie zdrowy także tutaj lepiej.. A mnie czasami dość mocno zakluje na samym środku (akurat tam jest dzidzia) i boli do tego stopnia że aż klekam ale po chwili przechodzi.. W środę wizyta będzie to 7+3 :) i potem dopiero za 4 tyg...
Kto wizytuje w tym tyg??
Dobrze że u Ciebie lepiej,ale ten ból niepokojący. Ja idę we wtorek na wizytę.

Boże jak czytam w którym tyg jesteście to aż mi smutno że u mnie tak wcześnie... Wy już możecie w grudniu płeć znać a ja będę czekac i czekać :)

Ja bardzo bym chciała chłopca bardzo.. Dlatego nie wiem czy chcę wiedzieć o płci Boję się że będę jakoś zawiedziona, a to głupio mieć takie uczucia.

Ja też w pierwszej ciąży byłam rozczarowana...wszyscy mi wmawiali że bedzie dziewczynka A tu chłopak. A w drugiej jakos spokojnie przyjełam wiadomość o chłopcu. A teraz chciałabym te córkę ale czuje że ja tylko stworzona jestem do chłopców [emoji16]
U mnie to samo ;) mam już dwie dziewczyny a mój mąż uparcie twierdzi, że robił teraz syna i będzie :D A ja się obawiam, że tylko córki rodzę.

Dziewczyny, znowu plamie..
Czuje że coś złego jest z maluchem :(
Nic złego, plamienie jest zazwyczaj niegroźne :)

Ja wracam z Londynu, przeszłam chyba z 8km i padam zupełnie na twarz, ale duży sukces. Mam nadzieję, że nie odbije się na moim zdrowiu za bardzo. Trochę mnie już brzuch ciągnie.

reklama
16.15:) ja w sumie mam wszystko po córci więc dużej wyprawki nie będę robiła:)
Ja tez mam sporą czesc rzeczy jak lozeczko, komode kąpielowa, ubranka, reczniki, kocyki, pościel wiec bede tylko musiala wózek i wszystkie apteczne rzeczy kupić [emoji6]
Wcześniej zmiescilam sie z wyprawka w 1500zl to teraz mysle ze sporo ponizej 1000zl sie zamkne [emoji1]

Do góry