reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja właśnie nakrzyczałam na chłopców na przerwie bo bili się i jeden drugiego popchnął wprost na mnie.. prawie się przewróciłam.
Dawno nie byłam tak wściekła!!! [emoji35] [emoji35] [emoji35]

Jeszcze jedno mam pytanie . W ktorym dokladnie tyg i dniu bylo u Was widoczne serduszko ? W niedziele mialam usg w szpitalu tam nie jest najlepszy sprzet i serca nie bylo widac . Natomiast moj lekarz ma bardzo dobry sprzet ja dzis mam 6 tyg i 2 dni . Mysle czy nie isc do niego dzis moze u niego bedzie juz serce widoczne . Dalo by mi to troszke spokoju . Ocxywiscie biore duphaston i clexane .
U mnie serduszko biło w 5 +4 A na usg wyszło 5+6 . Fasolka miała wtedy 2,6mm

Haha, jadę pierwszej ciąży jak poszłam pierwszy raz na krzywa to wypiłam duszkiem i smakowało mi, ludzie patrzyli na mnie jakbym szklankę wódki bez zapojki wypiła;)). Na moje nieszczęście wyszła mi wtedy cukrzyca. Na szczęście na początku tej ciąży nie mam jej jeszcze, ale ginekolog powiedział mi, ze bardzo często się ma w kolejnych ciążach, także zobaczymy co pokarze kolejna krzywa już jakoś w połowie ciazy
Ja chyba będę badać często poziom cukru Ale z krzywą cukrową bede przeciągać jak najdłużej. Tak tego nie lubię że nie wyobrażam sobie znowu to pić.

Haha, jadę pierwszej ciąży jak poszłam pierwszy raz na krzywa to wypiłam duszkiem i smakowało mi, ludzie patrzyli na mnie jakbym szklankę wódki bez zapojki wypiła;)). Na moje nieszczęście wyszła mi wtedy cukrzyca. Na szczęście na początku tej ciąży nie mam jej jeszcze, ale ginekolog powiedział mi, ze bardzo często się ma w kolejnych ciążach, także zobaczymy co pokarze kolejna krzywa już jakoś w połowie ciazy
Ja też w pierwszej ciąży miałam cukrzycę i jestem ciekawa czy teraz mnie też dopadnie ;)oby nie bo znowu dietka bedzie:szok:mi też smakowało bardzo jeszcze Pani wcisnęła cytrynkę to już w ogóle lemoniada :)

Co do wagi wskoczylam wlasnie i o kuzwa 1kg jak nic a ja sie dziwilam co mnie tak majtki piją.
Strach pomyslec co bedzie potem. Ja wam powiem ze od kiedy jestem na zwolnieniu żrę jak prosię. Mam napady obżarstwa. Małż sie cieszy bo mowi ze cycki jak marzenie sie zrobily i wkoncu nie mam kosci tylko sie zaokrąglam.
Jedynie co mi przeszkadza ze czesto lape zadyszke ci wczezniej mi sie nie zdarzalo.

Co do wagi wskoczylam wlasnie i o kuzwa 1kg jak nic a ja sie dziwilam co mnie tak majtki piją.
Strach pomyslec co bedzie potem. Ja wam powiem ze od kiedy jestem na zwolnieniu żrę jak prosię. Mam napady obżarstwa. Małż sie cieszy bo mowi ze cycki jak marzenie sie zrobily i wkoncu nie mam kosci tylko sie zaokrąglam.
Jedynie co mi przeszkadza ze czesto lape zadyszke ci wczezniej mi sie nie zdarzalo.
To super że możesz jeść. Ja stale mam takie mdłości że ciesze sie że cokolwiek zjem. A waga wzrasta tez od powiększonej macicy i całej reszty. Woda sie tez zaczyna gromadzić. Ostatnio czytałam,że w tym okresie ciazy zużywa nasz organizm w spoczynku tyle energii co osoba wykonująca ćwiczenia fizyczne wiec stąd nasz organizm tyle chce jeść [emoji2]

reklama
Ja się męczę przy zapinaniu butów

Do góry