reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
W 6 tyg prawie 3cm? Przecież to nie bardzo mozliwe... to jest wielkość maluszka w 10 tyg
Tak.i mi nawet powtórzyła ten wynik. Za tydzien ide i bedzie wtedy 9+2 To ciekawe ile wtedy będzie.
1540907939809.jpg

Załączniki

• 1540907939809.jpg
    1540907939809.jpg
    864 KB · Wyświetleń: 270
ja tez sie tego boje:p siedze w pracy zjadlam juz trzy bulki i dalej jestem glodna no kurcze ciagle burczy! juz banana zjadlam , jablko, grejfruta....ide zaraz do sklepu,dobrze ze blisko
No skoro jesteś głodna, to jedz. Ja też stwierdziłam, że nie będę się glodzic :p
Najwyżej od lipca będzie odchudzanie :D
A jak z wagą u ciebie, ile masz na plusie
Póki co waga w porządku. 1kg do przodu, ale to cycki.
Jeszcze jedno mam pytanie . W ktorym dokladnie tyg i dniu bylo u Was widoczne serduszko ? W niedziele mialam usg w szpitalu tam nie jest najlepszy sprzet i serca nie bylo widac . Natomiast moj lekarz ma bardzo dobry sprzet ja dzis mam 6 tyg i 2 dni . Mysle czy nie isc do niego dzis moze u niego bedzie juz serce widoczne . Dalo by mi to troszke spokoju . Ocxywiscie biore duphaston i clexane .
7+1, 1,1cm

Dziewczyny a co z seksem i orgazmem w ciąży? Uwazacie że jest bezpieczny?
Na rożnych stronach znalazłam info, ze jak ciąża nie jest zagrożona to jest bezpiecznie. A ja nie wiem czy moja ciąża jest zagrożona czy nie....w sierpniu mialam ciążę biochemiczna to ta teraz z automatu jest zagrozona? Na wizycie u lekarza nie pomyslalam zeby o to zapytać...pani dr też nic o tym nie wspominała a kolejna wizyta za 2 tyg....a ochotę na ❤ mam już od kilku dni ogromną ;)
Seks w ciąży jest wskazany i bezpieczny, jeżeli ciąża jest zdrowa.

;)
Co do zamknietego watku juz tu kiedys pisalysmy ze mozna taki zrobic po 1 prenatalnych wtedy juz malo kto dolącza. Do zamknietego zostana dopisane te ktore sie udzielaja i pisza bo nie wiem czy zdajecie sobie sprawe ile tu jest dziewczyn ktore sie tylko przywitaly i koniec. Albo napisaly przywitanie 1,5msc cisza i drugi post zeby wybaczyc ze malo bywa, no jak mamy takiego kogos poznac?? Pozwalac by nas podczytywal i ogl zdjecia??? Atakich osob jest od gromaaaa. Dlatego mysle ze. Musze wygospodarowac jedno popoludnie spisac wszystkie nicki zobaczyc ktore sa i dziela soe z nami troskami i szczesciem zrobic tabelke a pozniej watek zamkniety. Ogarne to jeszcze dziewczyny w tym. Tyg. Jestescie za tym?? Oczywicie zamkniety ciut pozniej. Najpierw nicki i tabelka a troche nas jest.
Pisałam już o tabelce, ale nikt się nie zgłosił

Poszlam po młodego do przedszkola 1.5km i myślałam że nie dojde, mdłości, słabo...zaraz stres. Jak już doszłam to z lekką zadyszką i oblał mnie pot. Wystraszylam się, nie lubię się tak czuć. Kurcze a dawniej cwiczylam regularnie, jeszcze 2tyg chodziłam kilometrami a tu taka bezsilność :-\
Dokladnie wiem jak sie czujesz, mam to samo. A najgorsze jest to ze w zyciu bym nie przypuszczala ze moze byc tak na poczatku. W poprzednich ciazach mialam zadyszki pod koniec.

Czyli nie będę w wątku zamkniętym, bo prawie nic nie pisze. Czytam wszystko,ale nie pisze, bo nie mam co nic mi nie dolega, czuje się dobrze, następna wizytę mam 22.11, nie mam dzieci, siedzę w domu na Zwoleniu więc nie mam o czym pisać.. :/

Nie tęskno trochę za praca? Ja w pierwszej ciąży poszłam coś ok 8 msc na zwolnienie i korzystałam z niego bardzo, spanie, książki, czytanie:)) i niestety podjadanie.

Dziewczyny a co z seksem i orgazmem w ciąży? Uwazacie że jest bezpieczny?
Na rożnych stronach znalazłam info, ze jak ciąża nie jest zagrożona to jest bezpiecznie. A ja nie wiem czy moja ciąża jest zagrożona czy nie....w sierpniu mialam ciążę biochemiczna to ta teraz z automatu jest zagrozona? Na wizycie u lekarza nie pomyslalam zeby o to zapytać...pani dr też nic o tym nie wspominała a kolejna wizyta za 2 tyg....a ochotę na [emoji173] mam już od kilku dni ogromną ;)
Ja jestem na nie..... Mam jakis odrzut. Normalnie libido spadlo do zera.

Cukier na szczęście dziś 88! :)

Kochana, też często łapię doła,czasem krótką chwilę po euforii i wrażeniu "dobrego dnia".. pracowstrętu jeszcze nie mam ale zaczynam się poważnie zastanawiać czy jest sens tak gnać i pracować prawie do końca (pracuję w 2 szkołach na ponad 2 etaty...).

No zeby gnać to w ciąży nie ma sensu,

reklama
Do góry