reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja tak źle wspominam krzywe cukrowe z poprzednich ciąż że teraz najchętniej bym nie poszła [emoji1]

Haha, jadę pierwszej ciąży jak poszłam pierwszy raz na krzywa to wypiłam duszkiem i smakowało mi, ludzie patrzyli na mnie jakbym szklankę wódki bez zapojki wypiła;)). Na moje nieszczęście wyszła mi wtedy cukrzyca. Na szczęście na początku tej ciąży nie mam jej jeszcze, ale ginekolog powiedział mi, ze bardzo często się ma w kolejnych ciążach, także zobaczymy co pokarze kolejna krzywa już jakoś w połowie ciazy

Jeszcze jedno mam pytanie . W ktorym dokladnie tyg i dniu bylo u Was widoczne serduszko ? W niedziele mialam usg w szpitalu tam nie jest najlepszy sprzet i serca nie bylo widac . Natomiast moj lekarz ma bardzo dobry sprzet ja dzis mam 6 tyg i 2 dni . Mysle czy nie isc do niego dzis moze u niego bedzie juz serce widoczne . Dalo by mi to troszke spokoju . Ocxywiscie biore duphaston i clexane .

Ja tak jak pisałam wg om było 5+6

reklama
@asiakkk94 , również trzymam kciuki za Twoja Fasolkę i jej dobry rozwój.
@Ces dobry pomysł z zamkniętym wątkiem.
@Pianistka1991 , a wtedy jak wyszedł Ci cukier ponad 100 to nie zjadlas np słodkiej kolacji późno? Ja dzień przed krzywą cukrową zjadłam paczkę ciastek, dosyć późno. Krzywa wyszla mi niby w normie...ale dosyć blisko górnej granicy. Zestresowałam się i tydzień później zrobiłam powtórkę (dzień wcześniej normalna kolacja, przed 19) i wyniki miałam o wiele niższe ;-)

Dziewczynki umieram kolejny dzień...i staję się nieznośna dla otoczenia :-\ A dziś dopiero 7t0d ciąży.

Nasze sławne hormony:/// oby za długo to nie trwalo( w sensie nieznośny humor)

Do góry