Niestety myślę ze tak.Myślisz że to taki nasz objaw ciążowy?
reklama
Cześć dziewczyny,
Te dwa tygodnie od ostatniej wizyty minęły mi mega szybko, mnóstwo spraw do załatwienia, a z moimi rozrabiakami to jeszcze szybciej
Jestem po wizycie, jest jeden maluszek, ten drugi pęcherzyk zniknął, więc pewnie nic tam nie było. Serduszko ❤ pięknie bije, czyli wszystko ok.
Termin wg usg wychodzi na 21.06.2019 inaczej niż wg om, ale to przez moje długaśne cykle.
Produkujecie taką ilość postów, że w życiu was nie nadrobie
Te dwa tygodnie od ostatniej wizyty minęły mi mega szybko, mnóstwo spraw do załatwienia, a z moimi rozrabiakami to jeszcze szybciej
Jestem po wizycie, jest jeden maluszek, ten drugi pęcherzyk zniknął, więc pewnie nic tam nie było. Serduszko ❤ pięknie bije, czyli wszystko ok.
Termin wg usg wychodzi na 21.06.2019 inaczej niż wg om, ale to przez moje długaśne cykle.
Produkujecie taką ilość postów, że w życiu was nie nadrobie
Apka, nawet nie wiedzialm ze cos takie jest. Juz mam zainstalowane i powoli ogarniam tematMi bez różnicy [emoji16] mogę tu zostać, w sumie przez apkę fajnie mi się pisze [emoji6]
Faktycznie wszystko przejrzyste jest bardzo.
Hej dziewczyny nie było mnie parę dni.. choroba mnie pokonała zapalenie krtani kaszel duszący... dzisiaj ciut już lepiej jeszcze pokasłuje od czasu do czasu... Ale od rana zaczęłam plamić dzwoniłam do swojego lekarza kazał dalej brać leki i leżeć ze względu na tego krwiaka ale z każdą godziną coraz więcej krwawić zaczęłam i skrzepy się pojawiły odrazu w auto i do szpitala a tam taka znieczulica Pań pielęgniarek... Takie głupie pytania zdawała... ehh Że ciśnienie mi skoczyło odrazu 150...lekarz zrobił usg fasolek jest tylko pow że serduszko za słabo bije 120...zarodek ma 6 tyg, a ja jestem 7tyd2d po krwiaku nie ma śladu i nie wie skąd krwawienie kazał trzymać kciuki w środę mam u swojego lekarza wizytę zobaczymy czy fasolek się utrzyma
Myślę tak samo i tez nie mam fbAle z tego co wiem mozna tu zrobic tajny watek wiec to praktycznie jak tajna grupa na fb [emoji6]
Jednak fb to juz duzo mniej anonimowe miejsce a raczej nie kazda chciałaby zdradzac swoje dane (swiat jest maly- mozna na takiej grupie np trafic na jakąś znajoma, niekoniecznie ulubiona [emoji14])
Poza tym jak widac nie kazda posiada fb i skoro przychodzi (przynajmniej ja[emoji6])na taki wątek to po to zeby byc tu [emoji14]
Poza tym jak sie dzidzia urodzi to raczej ciezko buc tu i tu i konczy sie to potem tym ze watek umiera a bo kilka osob zaglada na niego a reszta ucieka na fb i tam pisza o wszystkim[emoji57] a skoro zaczynamy tu wspolnie przechodzic cala ciążę to przykro jak potem nie ma z kim pogadac [emoji14] ale moze tylko ja tak uważam, zacofana jestem i tyle [emoji14][emoji57]
Hej dziewczyny nie było mnie parę dni.. choroba mnie pokonała zapalenie krtani kaszel duszący... dzisiaj ciut już lepiej jeszcze pokasłuje od czasu do czasu... Ale od rana zaczęłam plamić dzwoniłam do swojego lekarza kazał dalej brać leki i leżeć ze względu na tego krwiaka ale z każdą godziną coraz więcej krwawić zaczęłam i skrzepy się pojawiły odrazu w auto i do szpitala a tam taka znieczulica Pań pielęgniarek... Takie głupie pytania zdawała... ehh Że ciśnienie mi skoczyło odrazu 150...lekarz zrobił usg fasolek jest tylko pow że serduszko za słabo bije 120...zarodek ma 6 tyg, a ja jestem 7tyd2d po krwiaku nie ma śladu i nie wie skąd krwawienie kazał trzymać kciuki w środę mam u swojego lekarza wizytę zobaczymy czy fasolek się utrzyma
Trzymam mocno kciuki za ciebie i fasolkę. Muszisz byc dobrej myśli.
reklama