reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Cześć dziewczyny,
Te dwa tygodnie od ostatniej wizyty minęły mi mega szybko, mnóstwo spraw do załatwienia, a z moimi rozrabiakami to jeszcze szybciej
Jestem po wizycie, jest jeden maluszek, ten drugi pęcherzyk zniknął, więc pewnie nic tam nie było. Serduszko ❤ pięknie bije, czyli wszystko ok.
Termin wg usg wychodzi na 21.06.2019 inaczej niż wg om, ale to przez moje długaśne cykle.
Produkujecie taką ilość postów, że w życiu was nie nadrobie

Hej dziewczyny nie było mnie parę dni.. choroba mnie pokonała zapalenie krtani kaszel duszący... :(dzisiaj ciut już lepiej jeszcze pokasłuje od czasu do czasu... Ale od rana zaczęłam plamić dzwoniłam do swojego lekarza kazał dalej brać leki i leżeć ze względu na tego krwiaka ale z każdą godziną coraz więcej krwawić zaczęłam i skrzepy się pojawiły odrazu w auto i do szpitala a tam taka znieczulica Pań pielęgniarek... Takie głupie pytania zdawała... ehh Że ciśnienie mi skoczyło odrazu 150...:realmad:lekarz zrobił usg fasolek jest tylko pow że serduszko za słabo bije 120...zarodek ma 6 tyg, a ja jestem 7tyd2d po krwiaku nie ma śladu i nie wie skąd krwawienie kazał trzymać kciuki :sad:w środę mam u swojego lekarza wizytę zobaczymy czy fasolek się utrzyma
:unsure:

Ale z tego co wiem mozna tu zrobic tajny watek wiec to praktycznie jak tajna grupa na fb [emoji6]

Jednak fb to juz duzo mniej anonimowe miejsce a raczej nie kazda chciałaby zdradzac swoje dane (swiat jest maly- mozna na takiej grupie np trafic na jakąś znajoma, niekoniecznie ulubiona [emoji14])
Poza tym jak widac nie kazda posiada fb i skoro przychodzi (przynajmniej ja[emoji6])na taki wątek to po to zeby byc tu [emoji14]
Poza tym jak sie dzidzia urodzi to raczej ciezko buc tu i tu i konczy sie to potem tym ze watek umiera a bo kilka osob zaglada na niego a reszta ucieka na fb i tam pisza o wszystkim[emoji57] a skoro zaczynamy tu wspolnie przechodzic cala ciążę to przykro jak potem nie ma z kim pogadac [emoji14] ale moze tylko ja tak uważam, zacofana jestem i tyle [emoji14][emoji57]
Myślę tak samo i tez nie mam fb

Hej dziewczyny nie było mnie parę dni.. choroba mnie pokonała zapalenie krtani kaszel duszący... :(dzisiaj ciut już lepiej jeszcze pokasłuje od czasu do czasu... Ale od rana zaczęłam plamić dzwoniłam do swojego lekarza kazał dalej brać leki i leżeć ze względu na tego krwiaka ale z każdą godziną coraz więcej krwawić zaczęłam i skrzepy się pojawiły odrazu w auto i do szpitala a tam taka znieczulica Pań pielęgniarek... Takie głupie pytania zdawała... ehh Że ciśnienie mi skoczyło odrazu 150...:realmad:lekarz zrobił usg fasolek jest tylko pow że serduszko za słabo bije 120...zarodek ma 6 tyg, a ja jestem 7tyd2d po krwiaku nie ma śladu i nie wie skąd krwawienie kazał trzymać kciuki :sad:w środę mam u swojego lekarza wizytę zobaczymy czy fasolek się utrzyma
:unsure:

Trzymam mocno kciuki za ciebie i fasolkę. Muszisz byc dobrej myśli.

A myślicie że wchodzą tu osoby nie będące w ciąży żeby poznać "nasze wielkie sekrety? Wątpię, mogą czytać mamy pewnie czerwcowe a po ptostu nie pisac. Wątpię żeby ktoś nie w ciąży w ogóle tu zaglądał.

reklama
Do góry