reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Dziewczyny, jak mnie bolą plecy..
Od trzech dni tak mam. Raz bolą, raz nie bolą.. Przeważnie boli krzyż. Przestaje jak się położę. Nigdy wcześniej tak nie miałam tylko teraz, w ciąży mi się tak coś porobiło. To groźne?
Mam identycznie. W weekend to myslalam ze nie dam rady. Tylko leżąc w płaskiej pozycji czułam sie dobrze.

Wiesz co jestem pod opieka neurologa. 4 mc temu miałam prawostronne zaburzenie czucia w całej nodze i częściowo w biodrze. Teraz tak jakby mam ucisk na kark bark i drętwieje mi lewa strona twarzy. Z tego co wiem mam jakieś wypukliny między kręgowe i ucisk. Ostatnio jak byłam u giną to powiedział ze mnie w sumie nie boli typowo podbrzusze tylko mam ucisk na nerwy i równie dobrze może się to odbić tak ze za 2 mc będę lezec plackiem przez to

Masakra ja miałam rozlane trzy krążki w kręgosłupie i brak czucia w nodze i w ciągu 5 dniu jechałam na operację. Niestety nie odzyskałam pełnej sprawności w nodze i mam lekki ubytek, dziwne że u Ciebie nie chcą tego operować.

reklama
Cześć dziewczyny
smile.gif
Chciałam do Was dołączyć, więc witam się ze wszystkimi i ściskam mocno wszystkie mamusie! Jestem w 6-tym tygodniu, na stanie już dwulatka ;P W poprzedniej ciąży również tu na forum poznałam mamusie i stworzyłyśmy fajną wspierającą się grupę i pomyślałam,że teraz też dobrze by było mieć z kim pogadać o naszych ciążowych sprawach :p Mam pytanie- czy nie chciałybyście się przenieść na tajną grupę na fb? Tam się i tak zawsze jest i łatwiej i czytelniej się piszę, no i nikt z zewnątrz nie zaglądnie, można pisać bez obaw
smile.gif
ja chętnie taką założę i będziemy nowe mamy zgarniać tam. Dajcie znać. Pozdrawiam Was i brzuszki, Gosia
1_cmok.gif
ps.jeszcze nie czytałam wstecz Waszych wpisów, może już była taka propozycja?

Cześć:) gratulacje i sama również nie mam nic przeciwko grupie na fb

Do góry