reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dla mnie robienie grup tajnych, ukrytych jest bez sensu. Nawet jak jakaś mama chce poczytać tylko bo też jest w ciąży to nie widzę w tym nic złego.

Dokładnie, poza tym żadna z nas nie podaje tu żadnych danych osobowych, ewentualnie czasem z jakiego jest się miasta. Mnie nie przeszkadza że ktoś nas podczytuje. Sama jak nie bylam w ciąży czytałam ostatni wątek zaciażonych i przeżywałam z nimi, nawet nie pisałam, było mi przykro jak dziewczyny ukrywały wątek. Każda pokazuje tu tyle ile sama chce.
Dobrej nocy laseczki u mnie jutro wielki dzień pierwsza wizyta o 14.15 trzymajcie kciuki :D

reklama
Wiesz co mam rwę kulszowa i jakiś ucisk na nerw, a teraz dodatkowo macica utrudnia sprawę. Nikt mnie w sumie nie uprzedził ze istnieje takie ryzyko :( wczesniej brałam zastrzyki + naświetlanie i tramal a teraz leżę i kwicze :(
Polecam wizytę u fizjoterapeuty pracującego z kobietami w ciąży.. On pokaże jak się ułożyć lub poćwiczyć żeby odciążyć ucisniete miejsce co zmniejszy ból.. Może również zastosować taping co daje super efekty.. Zanim zostałam mama pracowałam jako FT ale z dziećmi lub osobami po udarach lub operacjach mózgu... nie miałam styczności z kobietami w ciąży dlatego nie chce doradzać konkretnych rzeczy..

Jestem po wizycie serduszko piękne bije dzieciątko się rozwija.. Skąd plamienie nie wiadomo lekarz mówi że dzidzia się dobrze zagniezdza i stąd mogło się pojawić...dostalam Luteine i w razie krwawienia duphaston nakaz oszczędzania .ulzylo mi ale tylko na chwilę.. Bo wróciłam do domu i myślę jak ma się oszczędzać jak w domu 2 latek i jeszcze mąż ma 4 przepukliny a ma dopiero 25 lat i od 4 rano dosłownie wyje z bolu nie może nawet wziąść głębszego oddechu..
Za tydzień w środę mam wizytę i określamy datę porodu z usg.. Ale serducho silne pięknie bije :)

Ja też nie jestem za tym żeby już teraz zamykać forum, poza tym chyba nawet jeszcze nie można by było. Myślę, że przyjdzie taki czas, że będziemy chciały stworzyć zamknięty wątek, ale na bb działa to tak że będzie stworzony po prostu nowy zamknięty, a przynajmniej kiedyś tak było. Dziewczyny ja też nie podejrzewam nikogo o źle intencje, ale przy pierwszej ciąży się spazylam, bo po kilku msc różne dziwne rzeczy wychodziły czy to na naszym wtedy wątku czy na innym.

Ostatnia edycja:
Witajcie. Ja po wizycie spałam jak niemowlę .. Ale ten katar nie daje mi już spokoju..pojade do lekarza może mi coś przepisze bo już nie mam siły ..

reklama
Do góry