reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
A ja dzis wesele . Kiedys fryzjer teraz kosmetyczka . A później na weselu sciemnianie czemu nie pije . Chyba sobie grype żołądkowa wymysle [emoji16][emoji3]

Dziewczyny jak sobie radzicie ze wzdęciami i zaparciami? Jestem dopiero w 9 tyg a brzuch mam jakbym miała już rodzic. Na wadze jest ciągle tyle samo a spodnie mnie uwierają na brzuchu.

Dziewczyny łącze się w bólu...ledwo siedzę, od czasu do czasu klikam w telefon i tyle. Głowa mi pęka, żołądek ściska, mdli, zgaga...każdy dźwięk, zapach doprowadza mnie do szału :-\

reklama
Gratuluję :-) Piękny Dzidziuś :-)

@Kaamilaaa u mnie łóżeczko robiło tylko za przechowalnie pieluch i miałam na nim przewijak. Dzieci karmione piersią (córka przez 2,5roku, syn prawie 2lata), więc przez pierwsze 3miesiące wisiały na cycu non stop. Jak potrzebowałam mieć wolne 2 ręce to wrzucalam do chusty (także chusta jest nr 1na liście rzeczy niezbędnych do kupienia +fotelik rwf do 18 lub 25kg). Spanie razem było wygodne i dla nich i dla mnie. Tylko nie wiem jak mój syn przeżyje, że ktoś inny śpi z mamą ;-) Mamy jeszcze czas do czerwca, więc wiele może się zmienić w tej kwestii.
Do czerwca zdążysz synkowi wytlumaczyc ze jak sie dzidzia pojawi to nie bedzie mogl tak przychodzić [emoji6]
My mielismy(mamy) lozeczko turystyczne (narazie jest u tz rodziców bo mlody w nim w wakacje sypia) i zamierzam dalej go uzywac, jakos boje sie spania z dzieckiem, niby lozko mamy duze ale za bardzo sie oboje po nim krecimy zeby dziecko moglo z nami spac [emoji6] zresztą nie dla mnie takie spanie we trójkę, nasze lozko jest nasze i tyle [emoji14]

Do góry