reklama
paulinka32
Początkująca w BB
A ja dzis wesele . Kiedys fryzjer teraz kosmetyczka . A później na weselu sciemnianie czemu nie pije . Chyba sobie grype żołądkowa wymysle [emoji16][emoji3]
Nataśka
Fanka BB :)
Damy radę, kto jak nie My MATKIWitaj. To mamy podobnie z dziewczynami. 13 i roczna. No ale ja mam jeszcze syna 10lat
O boze ...niewiem jak ja przezyje tą ciąze.masakra
Na dodatek ciągle mnie mdli.
milena1706
Dziewczyny jak sobie radzicie ze wzdęciami i zaparciami? Jestem dopiero w 9 tyg a brzuch mam jakbym miała już rodzic. Na wadze jest ciągle tyle samo a spodnie mnie uwierają na brzuchu.
Zaskoczona2013
Jejku umre w tym teatrze. Mdli mnie tak ze normalnie za raz zwątpię a tu godzina spektaklu przed nami i później godzinny powrót autobusem do domu.
reklama
Kaamilaaa
Do czerwca zdążysz synkowi wytlumaczyc ze jak sie dzidzia pojawi to nie bedzie mogl tak przychodzić [emoji6]Gratuluję :-) Piękny Dzidziuś :-)
@Kaamilaaa u mnie łóżeczko robiło tylko za przechowalnie pieluch i miałam na nim przewijak. Dzieci karmione piersią (córka przez 2,5roku, syn prawie 2lata), więc przez pierwsze 3miesiące wisiały na cycu non stop. Jak potrzebowałam mieć wolne 2 ręce to wrzucalam do chusty (także chusta jest nr 1na liście rzeczy niezbędnych do kupienia +fotelik rwf do 18 lub 25kg). Spanie razem było wygodne i dla nich i dla mnie. Tylko nie wiem jak mój syn przeżyje, że ktoś inny śpi z mamą ;-) Mamy jeszcze czas do czerwca, więc wiele może się zmienić w tej kwestii.
My mielismy(mamy) lozeczko turystyczne (narazie jest u tz rodziców bo mlody w nim w wakacje sypia) i zamierzam dalej go uzywac, jakos boje sie spania z dzieckiem, niby lozko mamy duze ale za bardzo sie oboje po nim krecimy zeby dziecko moglo z nami spac [emoji6] zresztą nie dla mnie takie spanie we trójkę, nasze lozko jest nasze i tyle [emoji14]