reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Dzień dobry. Ja miałam kiepska noc..o północy jak się kładłam zadzwoniła mama że bratowa w 3 Msc wylądowała w szpitalu :( czekałam do 2 na inf... A o 3.40synek się obudził i poszedł spać o 5.. Ale mąż dziś wraca wcześniej więc odpocznę :) wogole lepiej się jak on już się kładzie do łóżka[emoji23] miłego dnia kochane

Witam się i ja :) młoda u dziadków wiec pospalam. Nos mam zawalony i chyba idzie mi na zatoki :( aj nie podoba mi się to... dzisiaj na 16 wizyta. W sumie nie wiem po co ale coś wczoraj pomieszałam i mam dzisiaj. Wczoraj na sorze wszystko było ok. Serducho bije prawidłowo. Kropka ma 1,04cm ciaza tydzień młodsza niż z OM ale podobno jeszcze może nadrobić i się wyrównać
U mnie w poniedziałek też była ciąża tydzień młodsza a w środę już 2 dni tylko także da się to nadrobić :)

Haha [emoji23][emoji23][emoji23] juz niedługo [emoji23][emoji23][emoji23][emoji6]
Obrazkowo%202018-10-25%2008-35-08.jpg

Załączniki

• Obrazkowo%202018-10-25%2008-35-08.jpg
    Obrazkowo%202018-10-25%2008-35-08.jpg
    74,5 KB · Wyświetleń: 259
@Ja-ga, wspierajmy się w weekend w takim razie. Mój mąż też wyjechał. Ja co prawda nie mam mdłości, ale energii na bieganie za dwulatką też niestety nie :(
Wsparciuchy ! Na szczęście mam zrobione porządne zakupy, a dzieciaki póki co wyśmienicie się bawią. Ale mi strasznie głupio, że jestem taka bez energii. Nawet na plażę (mamy tylko 1km do niej) nie chce mi się iść.

Haha [emoji23][emoji23][emoji23] juz niedługo [emoji23][emoji23][emoji23][emoji6]Zobacz załącznik 911135

Ale w sensie, że tak będzie czy że tak Twój syn robi? Mój (kwiecień 2014) nadal co noc do nas przychodzi (tzn to jest wersja lajtowa, czasami płacze i trzeba do niego pójść) i tatuś wynosi się do jego łóżka, a młody z rozkosznym "mamusiu...przytul mnie" zasypia u nas :-D

reklama
Ale w sensie, że tak będzie czy że tak Twój syn robi? Mój (kwiecień 2014) nadal co noc do nas przychodzi (tzn to jest wersja lajtowa, czasami płacze i trzeba do niego pójść) i tatuś wynosi się do jego łóżka, a młody z rozkosznym "mamusiu...przytul mnie" zasypia u nas :-D
Pewnie bedzie [emoji23] chociaz chciałabym zeby dzidzia od poczatku spala w swoim łóżeczku [emoji6] ale wiadomo czasami pewnie wezme do lozka jak sie nie bedzie chcialo kolejny raz wstawać i usypiac na rękach [emoji14]
Z mlodym (jest z maja 2014[emoji6]) od poczatku bylo tak ze spal sam w łóżeczku, teraz spi w swoim pokoju i czasami tylko przychodzi rano jak juz tz pojdzie do pracy czyli po 5 i zazwyczaj juz nie spimy tylko lezymy i rozmawiamy [emoji6]

Do góry