reklama
Grabcia123
Fanka BB :)
Dzień dobry. Ja miałam kiepska noc..o północy jak się kładłam zadzwoniła mama że bratowa w 3 Msc wylądowała w szpitalu czekałam do 2 na inf... A o 3.40synek się obudził i poszedł spać o 5.. Ale mąż dziś wraca wcześniej więc odpocznę wogole lepiej się jak on już się kładzie do łóżka[emoji23] miłego dnia kochane
asiakkk94
U mnie w poniedziałek też była ciąża tydzień młodsza a w środę już 2 dni tylko także da się to nadrobićWitam się i ja młoda u dziadków wiec pospalam. Nos mam zawalony i chyba idzie mi na zatoki aj nie podoba mi się to... dzisiaj na 16 wizyta. W sumie nie wiem po co ale coś wczoraj pomieszałam i mam dzisiaj. Wczoraj na sorze wszystko było ok. Serducho bije prawidłowo. Kropka ma 1,04cm ciaza tydzień młodsza niż z OM ale podobno jeszcze może nadrobić i się wyrównać
Ja-ga
Wsparciuchy ! Na szczęście mam zrobione porządne zakupy, a dzieciaki póki co wyśmienicie się bawią. Ale mi strasznie głupio, że jestem taka bez energii. Nawet na plażę (mamy tylko 1km do niej) nie chce mi się iść.@Ja-ga, wspierajmy się w weekend w takim razie. Mój mąż też wyjechał. Ja co prawda nie mam mdłości, ale energii na bieganie za dwulatką też niestety nie
Ja-ga
Haha [emoji23][emoji23][emoji23] juz niedługo [emoji23][emoji23][emoji23][emoji6]Zobacz załącznik 911135
Ale w sensie, że tak będzie czy że tak Twój syn robi? Mój (kwiecień 2014) nadal co noc do nas przychodzi (tzn to jest wersja lajtowa, czasami płacze i trzeba do niego pójść) i tatuś wynosi się do jego łóżka, a młody z rozkosznym "mamusiu...przytul mnie" zasypia u nas
Zaskoczona2013
U mnie w poniedziałek też była ciąża tydzień młodsza a w środę już 2 dni tylko także da się to nadrobić
Dlatego mam usg umówione na 9.11 żeby ocenić wielkość maluszka i podać termin porodu
Zaskoczona2013
Witam się i ja właśnie szykuje się z młoda do teatru i tak sobie pomyślałam ze może przy okazji dorwę jakieś spodnie ciążowe
Ja-ga
Powodzenia!Witam się i ja właśnie szykuje się z młoda do teatru i tak sobie pomyślałam ze może przy okazji dorwę jakieś spodnie ciążowe
reklama
Kaamilaaa
Pewnie bedzie [emoji23] chociaz chciałabym zeby dzidzia od poczatku spala w swoim łóżeczku [emoji6] ale wiadomo czasami pewnie wezme do lozka jak sie nie bedzie chcialo kolejny raz wstawać i usypiac na rękach [emoji14]Ale w sensie, że tak będzie czy że tak Twój syn robi? Mój (kwiecień 2014) nadal co noc do nas przychodzi (tzn to jest wersja lajtowa, czasami płacze i trzeba do niego pójść) i tatuś wynosi się do jego łóżka, a młody z rozkosznym "mamusiu...przytul mnie" zasypia u nas
Z mlodym (jest z maja 2014[emoji6]) od poczatku bylo tak ze spal sam w łóżeczku, teraz spi w swoim pokoju i czasami tylko przychodzi rano jak juz tz pojdzie do pracy czyli po 5 i zazwyczaj juz nie spimy tylko lezymy i rozmawiamy [emoji6]