reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Współczuję wam dziewczyny [emoji20]
Ja sie nadal czuje swietnie, właśnie skończyłam sprzatac mieszkanie, jeszcze ubrania uloze później no i teraz za obiad sie biore a potem chyba za książkę[emoji14]
Ja tak samo odpukując czuję się rewelacyjnie :) kończę sprzątanie i zaraz będę obiad robić :)

Boli mnie, ciągnie tak bokami i stresuje się tym
Macica Ci się rozciąga. To był moj i pierwszy objaw ciazy, jeszce przed testem. Teraz tylko trochę czuję to rozciąganie. Ale w poprzednich ciążach czułam je non stop: jakbym miała od macicy wzdłuż pachwin założone taśmy rozciągające (takie do ćwiczeń) i musiała ciągle je rozciągać.

Macica Ci się rozciąga. To był moj i pierwszy objaw ciazy, jeszce przed testem. Teraz tylko trochę czuję to rozciąganie. Ale w poprzednich ciążach czułam je non stop: jakbym miała od macicy wzdłuż pachwin założone taśmy rozciągające (takie do ćwiczeń) i musiała ciągle je rozciągać.
Wiem że się rozciąga, ale mimo wszystko mnie to strasznie stresuje. Straciłam jedna ciążę już dlatego tak panikuje. Bardzo chcę z żeby teraz się udało

reklama
Współczuję wam dziewczyny [emoji20]
Ja sie nadal czuje swietnie, właśnie skończyłam sprzatac mieszkanie, jeszcze ubrania uloze później no i teraz za obiad sie biore a potem chyba za książkę[emoji14]
Kamila to ja tak samo jak Ty, w świetnej formie ogarniam mieszkanie, piorę, gotuje [emoji23] dziś rosołek, taka zachcianka [emoji4] za chwilę w mieszkaniu będzie tak czysto że nie będę miała co robić przez pozostałe miesiące ciąży [emoji16][emoji23]

Do góry