reklama
Cześć dziewczyny.
Ja już jestem po wizycie.
Standardowo niepotrzebnie się martwiłaś, bo jest wszystko w jak najlepszym porządku. Ciąża starsza o tydzień niż to wynika z ostatniej miesiączki.
Dzidziuś ma 1,23 cm i serduszko pięknie bije.
Standardowo niepotrzebnie się martwiłaś, bo jest wszystko w jak najlepszym porządku. Ciąża starsza o tydzień niż to wynika z ostatniej miesiączki.
asiakkk94
Fanka BB :)
Ja 31.10 mam iść na usg kolejne żeby wychwycic serduszkoDlatego mam usg umówione na 9.11 żeby ocenić wielkość maluszka i podać termin porodu
To ja odwrotnie. W tygodniu maz jest w delegacji ale za to w weekend mamy go w domu@Ja-ga, wspierajmy się w weekend w takim razie. Mój mąż też wyjechał. Ja co prawda nie mam mdłości, ale energii na bieganie za dwulatką też niestety nie
Właśnie wiem, ale nie umiem teraz tego usunąć
A Ty wiesz jak usunąć post??
Ja-ga
Cześć dziewczyny.
Gratuluję :-) Piękny Dzidziuś :-)
@Kaamilaaa u mnie łóżeczko robiło tylko za przechowalnie pieluch i miałam na nim przewijak. Dzieci karmione piersią (córka przez 2,5roku, syn prawie 2lata), więc przez pierwsze 3miesiące wisiały na cycu non stop. Jak potrzebowałam mieć wolne 2 ręce to wrzucalam do chusty (także chusta jest nr 1na liście rzeczy niezbędnych do kupienia +fotelik rwf do 18 lub 25kg). Spanie razem było wygodne i dla nich i dla mnie. Tylko nie wiem jak mój syn przeżyje, że ktoś inny śpi z mamą ;-) Mamy jeszcze czas do czerwca, więc wiele może się zmienić w tej kwestii.
reklama
Nataśka
Dzień dobry dziewczyny kilka dni mnie nie było i tyle nadrabiania oczywiście wszystkiego jeszcze nie zdążyłam, u nas w tygodniu masakra praca, odbiór dziewczyn i zajęcia dodatkowe na nic czasu nie mam Dziś oficjalnie zaczynam 5 tc! Miłego dnia!