Zaskoczona2013
Fanka BB :)
Dzień dobry ciężarówki młoda już w przedszkolu a ja zasuwam na poczte. Pogoda nie zachęca do egzystencji ::
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No u mnie tez pogoda do dupy.... Pocieszam sie tylko tym ze jade zawiezc l4 i caly dzien moge sie obijac. [emoji4]Dzień dobry ciężarówki młoda już w przedszkolu a ja zasuwam na poczte. Pogoda nie zachęca do egzystencji ::
Ja tak mialam teraz jest lepiej chociaz po 16 mam napady snu.Dzień dobry. Ja to dzisiaj bardzo zdrowo tosty z serem [emoji3] wiecie co, ja to prawie żadnych objawów nie mam. Apetyt dopisuje, mdłości minimalne ale to bardziej koło południa. Tylko spałabym ciągle
Też mnie to dopada dopiero po pracyJa tak mialam teraz jest lepiej chociaz po 16 mam napady snu.
Ja tam lubie taka pogode [emoji1]No u mnie tez pogoda do dupy.... Pocieszam sie tylko tym ze jade zawiezc l4 i caly dzien moge sie obijac. [emoji4]
Nie wiem co ci poradzić [emoji17] chyba trzeba po prostu wytrzymać, ja w przyszłym tygodniu ide, a labo od 8 a ja wstaje o 5 wiec bede glodna tak ze zoladek bedzie mnie bolal na pewno [emoji17]Witajcie ja jutro mam mieć krew pobrana i pomijając już strach to mam problem... Nie bardzo wiem jak wytrzymam tą godzinę bez jedzenia ja teraz od razu muszę coś zjeść z rana bo zaraz mną rzuca chce jutro zbadać glukoze więc tym bardziej nie powinnam niczego jeść, może macie jakieś pomysły jak to przetrwać
U nas laboratorium od 7.30 ale i tak będę musiała wstać, dziecko nakarmić, ubrać, sama się ogarnac i dopiero... Więc tak szybko się nie ogarneJa tam lubie taka pogode [emoji1]Nie wiem co ci poradzić [emoji17] chyba trzeba po prostu wytrzymać, ja w przyszłym tygodniu ide, a labo od 8 a ja wstaje o 5 wiec bede glodna tak ze zoladek bedzie mnie bolal na pewno [emoji17]
A który to już tydzień?Dzień dobry. Ja to dzisiaj bardzo zdrowo tosty z serem [emoji3] wiecie co, ja to prawie żadnych objawów nie mam. Apetyt dopisuje, mdłości minimalne ale to bardziej koło południa. Tylko spałabym ciągle