reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Dzień dobry. Ja to dzisiaj bardzo zdrowo tosty z serem [emoji3] wiecie co, ja to prawie żadnych objawów nie mam. Apetyt dopisuje, mdłości minimalne ale to bardziej koło południa. Tylko spałabym ciągle

Dzień dobry. Ja to dzisiaj bardzo zdrowo tosty z serem [emoji3] wiecie co, ja to prawie żadnych objawów nie mam. Apetyt dopisuje, mdłości minimalne ale to bardziej koło południa. Tylko spałabym ciągle
Ja tak mialam teraz jest lepiej chociaz po 16 mam napady snu.

Witajcie ja jutro mam mieć krew pobrana i pomijając już strach to mam problem... Nie bardzo wiem jak wytrzymam tą godzinę bez jedzenia :( ja teraz od razu muszę coś zjeść z rana bo zaraz mną rzuca :( chce jutro zbadać glukoze więc tym bardziej nie powinnam niczego jeść, może macie jakieś pomysły jak to przetrwać :)

No u mnie tez pogoda do dupy.... Pocieszam sie tylko tym ze jade zawiezc l4 i caly dzien moge sie obijac. [emoji4]
Ja tam lubie taka pogode [emoji1]
Witajcie ja jutro mam mieć krew pobrana i pomijając już strach to mam problem... Nie bardzo wiem jak wytrzymam tą godzinę bez jedzenia :( ja teraz od razu muszę coś zjeść z rana bo zaraz mną rzuca :( chce jutro zbadać glukoze więc tym bardziej nie powinnam niczego jeść, może macie jakieś pomysły jak to przetrwać :)
Nie wiem co ci poradzić [emoji17] chyba trzeba po prostu wytrzymać, ja w przyszłym tygodniu ide, a labo od 8 a ja wstaje o 5 wiec bede glodna tak ze zoladek bedzie mnie bolal na pewno [emoji17]

Ja tam lubie taka pogode [emoji1]Nie wiem co ci poradzić [emoji17] chyba trzeba po prostu wytrzymać, ja w przyszłym tygodniu ide, a labo od 8 a ja wstaje o 5 wiec bede glodna tak ze zoladek bedzie mnie bolal na pewno [emoji17]
U nas laboratorium od 7.30 ale i tak będę musiała wstać, dziecko nakarmić, ubrać, sama się ogarnac i dopiero... Więc tak szybko się nie ogarne

A który to już tydzień?
Ja póki co też bez objawowo, czasem coś w brzuszku zaboli i senna jestem, ale równie dobrze senność zrzuciłabym na pogodę (gdybym czasem o ciąży nie wiedziała [emoji39])

reklama
Chciałam się przywitać i do Was dołączyć. To moja trzecia ciąża...dziś 6t2d. Trochę nerwowy początek ciąży-plamienia, szybka wizyta u lekarza, badanie przyrostu bety, dużo płaczu i nerwów...ale ostatecznie wszystko jest ok..chociaż strach z tyłu głowy mam nadal i nieustannie z nim walczę.
Jutro mam wizytę..więc już dziś skręca mnie w żołądku ;-)
Z objawów: okropne, 24h na dobę mdłości. Ciężko mi funkcjonować przy dwójce dzieci, a każde wyjście z domu to nie lada wyzwanie. Do tego ból głowy i zmęczenie. W poprzednich ciążach miałam identycznie, po 12tyg było znacznie łatwiej...i tej myśli się trzymam.
P.s podczytuje Was od 2tyg...ale wciąż jakoś zwlekałam z założeniem konta.
O ciąży póki co wie tylko mąż...no i Wy ;-)

Do góry