reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ok witam sie z rana dziewczyny. Wczoraj nie zagladalam bo mialam ciezki dzien. Wstalam rano szybko sie szykuje bo zaspalam nawet swojej slynnej porannej kawy nie pilam. Wsiadam w auto zaiwaniam a pod sama praca na parkingu baba taranuje mi auto. Nosz kuzwa wyskoczylam ta przeprasza a mnie z nerwow tak brzuch rozbolal ze dziewczyny myslalam ze to koniec, cos jak porodowe ja sie poplakalam z bólu ta baba tez ale ze strachu hahahah normalnie cyrk. Pojechalam na Ip wyczekalam sie 4,5 godz... Czujecie???? Ale na szczescie wszystko ok. Mam tylko sie nie stresowac i lekarz zasugerowal L4. No wiec wsiadam w "pekaes" [emoji6]jade do przychodni rejstruje sie do gin kolejka jak nieboskie stworzenia ja chyba 8.przychodzi moja kolej a babka za mna przepusci mnie pani bo ja w ciazy patrze brzuszek ladnie widac ale kurcze no ja mam male dziecko do odebrania i w sumie zejdzie mi tylko 5 min. Wiec mowie do niej dumnie ja tez jestem w ciazy a ta pada do mnie ha teraz wszystkie w ciazy i ze wstyd tak klamac. A wiec wdech wydech lzy mi stanely chyba przez jormony bo normalnie odszczekalabym jej. Weszlam raptem bylam 3 min wyszlam i oficjalnie jestem na L4. Dzisiaj jade do pracy zaniesc. Witaj czasie spania i nic nie robienoa[emoji23]A na razie dopijam swoja kawke i lece was nadrabiac bo widze ponad 20 stron na aplikacji wiec naprodukowalyscie troche.
Współczuję wczorajszych przeżyć, ale teraz możesz juz spokojnie odpoczywać.

U Ciebie to taki jak byś troszkę bardziej pojadła :D
Tez mi sie wydaje ze to bardziej jakby pojedzone albo ze wdec [emoji6]
Ja tez mam problem z cerą :( codziennie budzę się z wypryskami i też nie mam pojęcia jak sobie z tym radzić, do tej pory nie miałam takich problemów
Tez mam co rusz nowe, na twarzy, dekolcie, szyji i plecach [emoji17] z mlodym mialam bardzo podobnie [emoji6]przejdzie w drugim trymestrze [emoji6]
Witam w klubie. U mnie to samo. Do tego włosy wypadają na potęgę.
W pierwszej ciąży cerę miałam jak u niemowlaka. Zero pryszczy. Nawet nie musiałam nawilżać stóp, skórę miałam taką gładką, zero "pumeksu", włosy rosły mi jak szalone, a teraz? Zupełnie inaczej. Ale każda ciąża inna [emoji6]
Tez mi leca wlosy okropnie [emoji17]
Ok witam sie z rana dziewczyny. Wczoraj nie zagladalam bo mialam ciezki dzien. Wstalam rano szybko sie szykuje bo zaspalam nawet swojej slynnej porannej kawy nie pilam. Wsiadam w auto zaiwaniam a pod sama praca na parkingu baba taranuje mi auto. Nosz kuzwa wyskoczylam ta przeprasza a mnie z nerwow tak brzuch rozbolal ze dziewczyny myslalam ze to koniec, cos jak porodowe ja sie poplakalam z bólu ta baba tez ale ze strachu hahahah normalnie cyrk. Pojechalam na Ip wyczekalam sie 4,5 godz... Czujecie???? Ale na szczescie wszystko ok. Mam tylko sie nie stresowac i lekarz zasugerowal L4. No wiec wsiadam w "pekaes" [emoji6]jade do przychodni rejstruje sie do gin kolejka jak nieboskie stworzenia ja chyba 8.przychodzi moja kolej a babka za mna przepusci mnie pani bo ja w ciazy patrze brzuszek ladnie widac ale kurcze no ja mam male dziecko do odebrania i w sumie zejdzie mi tylko 5 min. Wiec mowie do niej dumnie ja tez jestem w ciazy a ta pada do mnie ha teraz wszystkie w ciazy i ze wstyd tak klamac. A wiec wdech wydech lzy mi stanely chyba przez jormony bo normalnie odszczekalabym jej. Weszlam raptem bylam 3 min wyszlam i oficjalnie jestem na L4. Dzisiaj jade do pracy zaniesc. Witaj czasie spania i nic nie robienoa[emoji23]A na razie dopijam swoja kawke i lece was nadrabiac bo widze ponad 20 stron na aplikacji wiec naprodukowalyscie troche.
Jeju [emoji17] jak do ze nic sie wam nie stało [emoji8][emoji8]
No to teraz mozesz spokojnie pic kawke rano i sie oszczedzac [emoji8] i miec dla nas wiecej czasu [emoji14]

O kurcze to mialas przezycia masakra. no ale juz teraz dobrze bedzie odpoczniesz sobie, nie bedzie powodow do stresu :*

Załączniki

• IMG_20181025_082633.jpg
    IMG_20181025_082633.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 311
Ostatnia edycja:
Dokładnie :happy2: każda inna ciąża.... Może córcia będzie bo niby tak mówią że urodę mamie zabiera :) może coś w tym jest moja siostra do 5 miesiąca tak wymiotowała jadła tylko chleb z masłem i pizze hihi i z cerą spore problemy
Pierwsza była córcia, więc ja w te przesądy nie wierzę. Szanse są 50% [emoji39]

Wiem, ze nie rozumiecie do konca. Ale to czlowiek na wysokiej pozycji, z kontaktami a do tego psychopata. Potrafi nachodzic w domu, sledzic, nekac telefonami,robic zla opinie zebys nie znalazla innej pracy. Byl juz, pozywany o mobbing, molestowanie i gwalt. Myslicie, ze cos mu zrobili? Tylko sie utwierdzil w przekonaniu, ze jest nietykalny. Chce uciec ale musze zrobic to madrze.
Matko boska jak z dobrej książki. Ale ja Ci wierze pracowalam dawno temu w urzedzie miasta na stażu i byl tam taki jeden zastepca prezydenta miasta... Skur... Ile dziewczyn przez niego plakalo to szok. łapał za cycki ehhh jak pomysle to az mnie telepie.
Musisz wszedzie przy nim nosic dyktafon i nagrywac wszystko. W koncu kiedys beknie za to a ty zawsze bedziesz miala jakis dowod.

reklama
Do góry