reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja tak samo codziennie wypryski jakieś nowe wychodzą chyba hormony szaleją:happy2:
Witam w klubie. U mnie to samo. Do tego włosy wypadają na potęgę.
W pierwszej ciąży cerę miałam jak u niemowlaka. Zero pryszczy. Nawet nie musiałam nawilżać stóp, skórę miałam taką gładką, zero "pumeksu", włosy rosły mi jak szalone, a teraz? Zupełnie inaczej. Ale każda ciąża inna [emoji6]

Kurczę, Dziewczyny, współczuję Wam tych mdłości.. u mnie (odpukać!) tylko delikatne i to bardzo rzadko... oby Wam to dziadostwo przeszło jak najszybciej [emoji53]
Ja też już w pracy od godziny. Zaczynam 9 tydzień ciąży! ;)

Witam w klubie. U mnie to samo. Do tego włosy wypadają na potęgę.
W pierwszej ciąży cerę miałam jak u niemowlaka. Zero pryszczy. Nawet nie musiałam nawilżać stóp, skórę miałam taką gładką, zero "pumeksu", włosy rosły mi jak szalone, a teraz? Zupełnie inaczej. Ale każda ciąża inna [emoji6]
Dokładnie :happy2: każda inna ciąża.... Może córcia będzie bo niby tak mówią że urodę mamie zabiera :) może coś w tym jest moja siostra do 5 miesiąca tak wymiotowała jadła tylko chleb z masłem i pizze hihi i z cerą spore problemy

Ok witam sie z rana dziewczyny. Wczoraj nie zagladalam bo mialam ciezki dzien. Wstalam rano szybko sie szykuje bo zaspalam nawet swojej slynnej porannej kawy nie pilam. Wsiadam w auto zaiwaniam a pod sama praca na parkingu baba taranuje mi auto. Nosz kuzwa wyskoczylam ta przeprasza a mnie z nerwow tak brzuch rozbolal ze dziewczyny myslalam ze to koniec, cos jak porodowe ja sie poplakalam z bólu ta baba tez ale ze strachu hahahah normalnie cyrk. Pojechalam na Ip wyczekalam sie 4,5 godz... Czujecie???? Ale na szczescie wszystko ok. Mam tylko sie nie stresowac i lekarz zasugerowal L4. No wiec wsiadam w "pekaes" [emoji6]jade do przychodni rejstruje sie do gin kolejka jak nieboskie stworzenia ja chyba 8.przychodzi moja kolej a babka za mna przepusci mnie pani bo ja w ciazy patrze brzuszek ladnie widac ale kurcze no ja mam male dziecko do odebrania i w sumie zejdzie mi tylko 5 min. Wiec mowie do niej dumnie ja tez jestem w ciazy a ta pada do mnie ha teraz wszystkie w ciazy i ze wstyd tak klamac. A wiec wdech wydech lzy mi stanely chyba przez jormony bo normalnie odszczekalabym jej. Weszlam raptem bylam 3 min wyszlam i oficjalnie jestem na L4. Dzisiaj jade do pracy zaniesc. Witaj czasie spania i nic nie robienoa[emoji23]A na razie dopijam swoja kawke i lece was nadrabiac bo widze ponad 20 stron na aplikacji wiec naprodukowalyscie troche.

reklama
Ok witam sie z rana dziewczyny. Wczoraj nie zagladalam bo mialam ciezki dzien. Wstalam rano szybko sie szykuje bo zaspalam nawet swojej slynnej porannej kawy nie pilam. Wsiadam w auto zaiwaniam a pod sama praca na parkingu baba taranuje mi auto. Nosz kuzwa wyskoczylam ta przeprasza a mnie z nerwow tak brzuch rozbolal ze dziewczyny myslalam ze to koniec, cos jak porodowe ja sie poplakalam z bólu ta baba tez ale ze strachu hahahah normalnie cyrk. Pojechalam na Ip wyczekalam sie 4,5 godz... Czujecie???? Ale na szczescie wszystko ok. Mam tylko sie nie stresowac i lekarz zasugerowal L4. No wiec wsiadam w "pekaes" [emoji6]jade do przychodni rejstruje sie do gin kolejka jak nieboskie stworzenia ja chyba 8.przychodzi moja kolej a babka za mna przepusci mnie pani bo ja w ciazy patrze brzuszek ladnie widac ale kurcze no ja mam male dziecko do odebrania i w sumie zejdzie mi tylko 5 min. Wiec mowie do niej dumnie ja tez jestem w ciazy a ta pada do mnie ha teraz wszystkie w ciazy i ze wstyd tak klamac. A wiec wdech wydech lzy mi stanely chyba przez jormony bo normalnie odszczekalabym jej. Weszlam raptem bylam 3 min wyszlam i oficjalnie jestem na L4. Dzisiaj jade do pracy zaniesc. Witaj czasie spania i nic nie robienoa[emoji23]A na razie dopijam swoja kawke i lece was nadrabiac bo widze ponad 20 stron na aplikacji wiec naprodukowalyscie troche.
No tak, bo jak brzuszka nie widać to ciąży nie ma :) odpoczywaj Kochana i niczym się nie denerwuj :)

Do góry