reklama
wiesz u nas byla taka sytuacja ze dziewczyna tez nic nie mowila o ciąży bo za wczesnie bo po co a w 9 tyg wyladowala z krawieniem w szpitalu i dowiedzieli sie nagle,pozniej zalowala ze w takich okolicznosciach musiala poinformowacNie do wiary dosłownie... nawet żartem takie słowa są nie do przyjęcia, a co dopiero na poważnie.. idź na zwolnienie jak najszybciej!
Ja na razie wytrzymuję się z informowaniem o ciąży w moich szkołach, bo w sumie nic się nie zmienia.. chcę pracować więc jeśli pójdę na zwolnienie pod koniec ciąży to chyba dyrektorki nie muszą wiedzieć już w październiku? Tak myślę..
Pianistka1991
Fanka BB :)
No fakt, sytuacje są przeróżne.. Na pewno nie będę długo zwlekać żeby moi pianiści dostali godne zastępstwo bez zbędnego zamieszania, ale planuję to zrobić w okolicach grudniawiesz u nas byla taka sytuacja ze dziewczyna tez nic nie mowila o ciąży bo za wczesnie bo po co a w 9 tyg wyladowala z krawieniem w szpitalu i dowiedzieli sie nagle,pozniej zalowala ze w takich okolicznosciach musiala poinformowac
Kaamilaaa
Czyli nie tylko ja nie od razu dostalam karte ciąży [emoji57] bylam na wizycie w 8tc (7+4) teraz mam isc 5.11 wiec w 10tc (9+4) juz z wszystkimi wynikami i wtedy dopiero dostane karte ciąży[emoji57]
Co oznacza ze w przyszlym tygodniu musze isc dac sie pokluc [emoji24]
dasz rade ja mam wizyte 14 listopada i tez musze sie pokluc wczesniejCzyli nie tylko ja nie od razu dostalam karte ciąży [emoji57] bylam na wizycie w 8tc (7+4) teraz mam isc 5.11 wiec w 10tc (9+4) juz z wszystkimi wynikami i wtedy dopiero dostane karte ciąży[emoji57]
Kaamilaaa
No pewnie ze dam rade, wyjscia nie mam no ale ja strasznie sie boje...dasz rade [emoji14] ja mam wizyte 14 listopada i tez musze sie pokluc wczesniej
Idź ze mną w piątek będziemy razem panikowacCzyli nie tylko ja nie od razu dostalam karte ciąży [emoji57] bylam na wizycie w 8tc (7+4) teraz mam isc 5.11 wiec w 10tc (9+4) juz z wszystkimi wynikami i wtedy dopiero dostane karte ciąży[emoji57]
Wiem wiem....:*No pewnie ze dam rade, wyjscia nie mam no ale ja strasznie sie boje...
Do 10 powinni założyć, bo jak ktoś będzie pobierać becikowe, a taki wymóg jest przecieżCzyli nie tylko ja nie od razu dostalam karte ciąży [emoji57] bylam na wizycie w 8tc (7+4) teraz mam isc 5.11 wiec w 10tc (9+4) juz z wszystkimi wynikami i wtedy dopiero dostane karte ciąży[emoji57]
reklama
Kaamilaaa
Mi zalozy w 10tc ale przeciez ciaze mam juz potwierdzona i polozna ją po prostu uzupelni wczesniejszym danymi z badania [emoji6] zreszta to lekarz potwierdza zaswiadczeniem od kiedy jest sie pod opieka, nie sama karta ciazy [emoji6]Do 10 powinni założyć, bo jak ktoś będzie pobierać becikowe, a taki wymóg jest przecież