reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Mi doktorek powiedział, że na kolejnej wizycie założymy karte czyli za tydzień już:happy:w pierwszej dopiero w 9 tyg. mi założył, ale lekarz każdy inny :-D

reklama
Nie do wiary dosłownie... nawet żartem takie słowa są nie do przyjęcia, a co dopiero na poważnie.. idź na zwolnienie jak najszybciej!
Ja na razie wytrzymuję się z informowaniem o ciąży w moich szkołach, bo w sumie nic się nie zmienia.. chcę pracować więc jeśli pójdę na zwolnienie pod koniec ciąży to chyba dyrektorki nie muszą wiedzieć już w październiku? Tak myślę..
wiesz u nas byla taka sytuacja ze dziewczyna tez nic nie mowila o ciąży bo za wczesnie bo po co a w 9 tyg wyladowala z krawieniem w szpitalu i dowiedzieli sie nagle,pozniej zalowala ze w takich okolicznosciach musiala poinformowac

wiesz u nas byla taka sytuacja ze dziewczyna tez nic nie mowila o ciąży bo za wczesnie bo po co a w 9 tyg wyladowala z krawieniem w szpitalu i dowiedzieli sie nagle,pozniej zalowala ze w takich okolicznosciach musiala poinformowac
No fakt, sytuacje są przeróżne.. Na pewno nie będę długo zwlekać żeby moi pianiści dostali godne zastępstwo bez zbędnego zamieszania, ale planuję to zrobić w okolicach grudnia :)

Czyli nie tylko ja nie od razu dostalam karte ciąży [emoji57] bylam na wizycie w 8tc (7+4) teraz mam isc 5.11 wiec w 10tc (9+4) juz z wszystkimi wynikami i wtedy dopiero dostane karte ciąży[emoji57]
Co oznacza ze w przyszlym tygodniu musze isc dac sie pokluc [emoji24]

Czyli nie tylko ja nie od razu dostalam karte ciąży [emoji57] bylam na wizycie w 8tc (7+4) teraz mam isc 5.11 wiec w 10tc (9+4) juz z wszystkimi wynikami i wtedy dopiero dostane karte ciąży[emoji57]
dasz rade :p ja mam wizyte 14 listopada i tez musze sie pokluc wczesniej :p

Do 10 powinni założyć, bo jak ktoś będzie pobierać becikowe, a taki wymóg jest przecież:tak:

reklama
Do 10 powinni założyć, bo jak ktoś będzie pobierać becikowe, a taki wymóg jest przecież:tak:
Mi zalozy w 10tc ale przeciez ciaze mam juz potwierdzona i polozna ją po prostu uzupelni wczesniejszym danymi z badania [emoji6] zreszta to lekarz potwierdza zaswiadczeniem od kiedy jest sie pod opieka, nie sama karta ciazy [emoji6]

Do góry