reklama
Szarlottka
Zaangażowana w BB
U mnie tez w 5+3 nie bylo serduszka a 6 dni pozniej juz bilo. Nie denerwuj sie :*Dziewczyny ja też po wizycie , musiałam trochę ochłonąć . Więc moja doktor uważa że ciąża jest niecały tydzień młodsza niż z om, wogole tak się stresowałam że ciężko było jej mnie zbadać. Na USG widać zarodek jednak nie mogła złapać akcji serca . Mam iść do niej w środę na szpital na dyżur bo tam mają lepszy sprzęt i mam nadzieję że wyłapiemy serduszko
Cudownie :* ja.jutro wrzucę USGCześć dziewczyny [emoji7] jestem przeszczesliwa, moja dzidzia ma 1,26cm i pieknie bijace serduszko [emoji7][emoji7]
Mam porobic badania i za niecale dwa tygodnie kolejna wizyta [emoji7]
Wzruszylam sie jak pokazalam mlodemu zdjecie usg jak wypytywal gdzie dzidzius jak duzy jest i co tam w brzuchu robi [emoji28] [emoji7] a potem tztowi pokazywał gdzie jest dzidzia [emoji7][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 909927
Grabcia123
Fanka BB :)
Spokojnie ja dziś 5+1 i widać było malutki pikselek ale nie zlapalismy go na zdj ale jest razem z lekarzem je widzieliśmy inaczej nie założyłby mi kartyDziewczyny ja też po wizycie , musiałam trochę ochłonąć . Więc moja doktor uważa że ciąża jest niecały tydzień młodsza niż z om, wogole tak się stresowałam że ciężko było jej mnie zbadać. Na USG widać zarodek jednak nie mogła złapać akcji serca . Mam iść do niej w środę na szpital na dyżur bo tam mają lepszy sprzęt i mam nadzieję że wyłapiemy serduszko
SuperJuż po dzidzius ma 7,5 mm dlugosci termin porodu na 13.06 jestem taka szczęśliwa, pozniej wstawię zdjęcie. Trzymam za Was kciuki
Super, gratulujęJuż po dzidzius ma 7,5 mm dlugosci termin porodu na 13.06 jestem taka szczęśliwa, pozniej wstawię zdjęcie. Trzymam za Was kciuki
Nat Bluebell
Fanka BB :)
Może wzdęcia? Ja mam 8tc i nic nie widać.Tak w ogóle czy to możliwe ze w 5t i 5dc może byc widoczny brzuch. Albo ja mam jakąś paranoje albo noe wiem. Jak patrze na siebie w lusterko to strasznie mi ten brzuch tak od dolu wystaje. Ja na razie nie chce sie nikomu chwalic a zwlaszcza w pracy nie chcę zeby ktos sie domyslil. Ale maskra zadnej sumienki nie ubiore i ogolnie spodnie jakies ciasne sie zrobiły. Ja wiem ze przy kolejnych ciazach brzuch szybciej widac no ale chyba nie az tak szybko ???
Bardzo możliwe mi termin wychodzi na 09.06. a potomek ma 1,1cmW ogóle skoro Kamili Bobo już takie duże to tak sobie myślę że mój też to już kawał fasoli może niecałe dwa cm już będzie hihi
W ogóle strasznie głodna jestem dzisiaj cały dzień! Teraz już leżę w łóżku i dalej mnie ssie. No trudno, jakoś zasnę.
reklama
Szarlottka
Zaangażowana w BB
Dzien dobryHejka. Melduję się I ja. Z tym że ja sama wstałam a małego jak zawsze bd musiała budzić do szkoły .
Ja juz od 4 na nogach, a od 6 w pracy. Wlasnie siedze przed komputerem i probuje sie skupic, ale ciagle gdzies odplywam myslami.
M.in. mysle o tym, ze od poczatku ciazy nawet przez 5 min nie mialam mdlosci.