reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Dziewczyny ja też po wizycie , musiałam trochę ochłonąć . Więc moja doktor uważa że ciąża jest niecały tydzień młodsza niż z om, wogole tak się stresowałam że ciężko było jej mnie zbadać. Na USG widać zarodek jednak nie mogła złapać akcji serca . Mam iść do niej w środę na szpital na dyżur bo tam mają lepszy sprzęt i mam nadzieję że wyłapiemy serduszko
U mnie tez w 5+3 nie bylo serduszka a 6 dni pozniej juz bilo. Nie denerwuj sie :*

Cześć dziewczyny [emoji7] jestem przeszczesliwa, moja dzidzia ma 1,26cm i pieknie bijace serduszko [emoji7][emoji7]
Mam porobic badania i za niecale dwa tygodnie kolejna wizyta [emoji7]
Wzruszylam sie jak pokazalam mlodemu zdjecie usg jak wypytywal gdzie dzidzius jak duzy jest i co tam w brzuchu robi [emoji28] [emoji7] a potem tztowi pokazywał gdzie jest dzidzia [emoji7][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 909927
Cudownie :* ja.jutro wrzucę USG :)

Dziewczyny ja też po wizycie , musiałam trochę ochłonąć . Więc moja doktor uważa że ciąża jest niecały tydzień młodsza niż z om, wogole tak się stresowałam że ciężko było jej mnie zbadać. Na USG widać zarodek jednak nie mogła złapać akcji serca . Mam iść do niej w środę na szpital na dyżur bo tam mają lepszy sprzęt i mam nadzieję że wyłapiemy serduszko
Spokojnie ja dziś 5+1 i widać było malutki pikselek ale nie zlapalismy go na zdj ale jest razem z lekarzem je widzieliśmy inaczej nie założyłby mi karty

Tak w ogóle czy to możliwe ze w 5t i 5dc może byc widoczny brzuch. Albo ja mam jakąś paranoje albo noe wiem. Jak patrze na siebie w lusterko to strasznie mi ten brzuch tak od dolu wystaje. Ja na razie nie chce sie nikomu chwalic a zwlaszcza w pracy nie chcę zeby ktos sie domyslil. Ale maskra zadnej sumienki nie ubiore i ogolnie spodnie jakies ciasne sie zrobiły. Ja wiem ze przy kolejnych ciazach brzuch szybciej widac no ale chyba nie az tak szybko ???
Może wzdęcia? Ja mam 8tc i nic nie widać.

W ogóle skoro Kamili Bobo już takie duże to tak sobie myślę że mój też to już kawał fasoli :D może niecałe dwa cm już będzie hihi
Bardzo możliwe :) mi termin wychodzi na 09.06. a potomek ma 1,1cm :D

W ogóle strasznie głodna jestem dzisiaj cały dzień! Teraz już leżę w łóżku i dalej mnie ssie. No trudno, jakoś zasnę.

reklama
Hejka. Melduję się I ja. Z tym że ja sama wstałam a małego jak zawsze bd musiała budzić do szkoły . :)
Dzien dobry :)
Ja juz od 4 na nogach, a od 6 w pracy. Wlasnie siedze przed komputerem i probuje sie skupic, ale ciagle gdzies odplywam myslami.
M.in. mysle o tym, ze od poczatku ciazy nawet przez 5 min nie mialam mdlosci.

Do góry