reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

U mnie jednorazowo poleciało sporo..a byłaś na jakimś usg? Być może masz krwiaka jakiegoś i stad te krwawienia, bo gdybys miała zakładać najgorsze to krew powinna lecieć dużo bardziej niż na okres i ze skrzepami. Bądź dobrej myśli :) jutro masz lekarza?
wczoraj zaczelam kolo poludnia krwawic, najpierw na rozowo, potem czysta krew i po 16 juz lekarz, zrobil usg i stwierdzil, ze jest ciaza doczesna, jest cialko zolte, ktore ma 13,7 mm i poki co krwawienia za poronienie nie uzna, bo nie boli, nie ma skrzepow, dal recepte na luteine i kazal dzis isc na bete i w sobote tez by sprawdzic czy bedzie przyrost i jaki on bedzie, on mowi, ze ma pacjentki z gorszymi krwawieniami a serduszka bija i ciaze sie rozwijaja, wiec dal jakas tam nadzije, ja poronilam juz kiedys, potem donosilam ciaze wiec wiem co moze mnie czekac jesli zacznie sie poronienie

reklama
Rzeczywiscie sporo tu styczniowek 2017 [emoji57] fajnie macie bo jeszcze w sumie na świeżo pamietacie jak to jest z ciaza i malym bobo [emoji23] ja juz chyba nic nie pamiętam a przeciez to nie bylo az tak dawno bo moj mlody z maja 2014

Rzeczywiscie sporo tu styczniowek 2017 [emoji57] fajnie macie bo jeszcze w sumie na świeżo pamietacie jak to jest z ciaza i malym bobo [emoji23] ja juz chyba nic nie pamiętam a przeciez to nie bylo az tak dawno bo moj mlody z maja 2014
no powiem Ci, ze nie zapomnialam jak wyglada opieka, pielegnacja, ale noworodki wydaja sie teraz takie tyci tyci, calineczki, teraz lubie patrzec jak rosnie, jak uczy sie wielu rzeczy, jak gadauli po swojemu i nie tesknie za tym etapem noworodkowym

Cześć dziewczyny
Wkurzam się bo chciałabym odpowiedzieć każdej z was a nie umiem dodać kilku odp na raz dlatego piszę ogólnie..
Kciuki za wszystkie wizyty! Co do apetytu ja mogłabym nie jeść.. Otwieram lodówkę i zamykam bo sama nie wiem co bym zjadła.. Mdłości mam lekkie dla mnie to nowość bo w 1 ciąży nic mi na początku nie było po za sennoscia.. A teraz senność nawet brak tylko to jedzenie to probelm.. Nie mogę się doczekać poniedziałku.. Nawet jeśli nie będzie serduszka będę jakąś spokojniensza
Hehe ja też nie wiem jak to zrobić [emoji12]co do chudniecia to mnie trochę uspokoiłas, że to nic złego [emoji4]

reklama
Do góry