reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
ja balam sie malej roznicy wieku, bo to 2,5 roku, dla mnie byloby fajnie tak z 5 lat, ale jesli ta ciaza zakonczy sie szczesliwie to mysle, ze dam rade z dwojka, jednak narzeczony duzoooo pracuje i ciagle jestem sama
Ja właśnie chciałam małą różnicę, mam duże wsparcie od męża, we wszystkim mi pomaga, a mały będzie miał się z kim bawic :)

ja balam sie malej roznicy wieku, bo to 2,5 roku, dla mnie byloby fajnie tak z 5 lat, ale jesli ta ciaza zakonczy sie szczesliwie to mysle, ze dam rade z dwojka, jednak narzeczony duzoooo pracuje i ciagle jestem sama
Unas bedzie właśnie 5letnia różnica ale tez bede musiala w większości radzic sobie sama bo tz tez pracuje duzo a po nowym roku to juz calkiem praktycznie go nie bedzie bo ma zamiar jezdzic do pracy za granice wiec bedzie przyjeżdżał pewnie co weekend albo co drugi

Tez macie tak, że co chwile siku chodźcie? Jakoś pamiętam to z końcówki ciąży a nie z poczatku

Ja to miałam problem młoda odebrać. Do przedszkola kilka minut powrót tak samo. Odwiedziłam wc przed wyjsciem a już w przedszkolu myślałam ze nie wytrzymam wiec szybko biegiem do domu [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja to miałam problem młoda odebrać. Do przedszkola kilka minut powrót tak samo. Odwiedziłam wc przed wyjsciem a już w przedszkolu myślałam ze nie wytrzymam wiec szybko biegiem do domu [emoji23][emoji23][emoji23]
Tez tak mam ale pecherz wcale nie jest pelny. Ale chce mi sie siku jakbym wypila butle wody ;)

reklama
Do góry