Mmartaa94
Zaciekawiona BB
Hehe, mamy już synków ze stycznia, teraz czekamy co nam czerwiec przyniesieJa tez mam synka 21 m-cy ze stycznia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe, mamy już synków ze stycznia, teraz czekamy co nam czerwiec przyniesieJa tez mam synka 21 m-cy ze stycznia
ja balam sie malej roznicy wieku, bo to 2,5 roku, dla mnie byloby fajnie tak z 5 lat, ale jesli ta ciaza zakonczy sie szczesliwie to mysle, ze dam rade z dwojka, jednak narzeczony duzoooo pracuje i ciagle jestem samaHehe, mamy już synków ze stycznia, teraz czekamy co nam czerwiec przyniesie
Hehe, mój właśnie na drzemce, więc też luzikwidze, ze duzo z nas tu ma styczniaki 2017 moj styczniak wlasnie sam sie bawi, wiec moge polezec jak lekarz zalecil
Ja właśnie chciałam małą różnicę, mam duże wsparcie od męża, we wszystkim mi pomaga, a mały będzie miał się z kim bawicja balam sie malej roznicy wieku, bo to 2,5 roku, dla mnie byloby fajnie tak z 5 lat, ale jesli ta ciaza zakonczy sie szczesliwie to mysle, ze dam rade z dwojka, jednak narzeczony duzoooo pracuje i ciagle jestem sama
Unas bedzie właśnie 5letnia różnica ale tez bede musiala w większości radzic sobie sama bo tz tez pracuje duzo a po nowym roku to juz calkiem praktycznie go nie bedzie bo ma zamiar jezdzic do pracy za granice wiec bedzie przyjeżdżał pewnie co weekend albo co drugija balam sie malej roznicy wieku, bo to 2,5 roku, dla mnie byloby fajnie tak z 5 lat, ale jesli ta ciaza zakonczy sie szczesliwie to mysle, ze dam rade z dwojka, jednak narzeczony duzoooo pracuje i ciagle jestem sama
Tez macie tak, że co chwile siku chodźcie? Jakoś pamiętam to z końcówki ciąży a nie z poczatku
U mnie to był pierwszy objaw ciąży, mimo że wcale dużo nie piłam, co chwilę chodziłam siku Chwilowo się poprawilo i nie odwiedzam toatety tak częstoTez macie tak, że co chwile siku chodźcie? Jakoś pamiętam to z końcówki ciąży a nie z poczatku
Tez tak mam ale pecherz wcale nie jest pelny. Ale chce mi sie siku jakbym wypila butle wodyJa to miałam problem młoda odebrać. Do przedszkola kilka minut powrót tak samo. Odwiedziłam wc przed wyjsciem a już w przedszkolu myślałam ze nie wytrzymam wiec szybko biegiem do domu [emoji23][emoji23][emoji23]
a do przedszkola starszak chodzi?Unas bedzie właśnie 5letnia różnica ale tez bede musiala w większości radzic sobie sama bo tz tez pracuje duzo a po nowym roku to juz calkiem praktycznie go nie bedzie bo ma zamiar jezdzic do pracy za granice wiec bedzie przyjeżdżał pewnie co weekend albo co drugi