reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja mam 2 latka i 1 miesiąc. Też chciała zawsze małą różnice wieku ale córka dała mi bardzo mocno w kość ;)
U mnie właśnie odwrotnie, mały to idealny dzieciak :) Wiadomo, że ma swoje gorsze dni, ale nie mam co narzekać :p Dlatego trochę się boję jakie będzie drugie, bo jak narazie jestem przyzwyczajona, że mam luzik :)

Cześć dziewczyny
Wkurzam się bo chciałabym odpowiedzieć każdej z was a nie umiem dodać kilku odp na raz dlatego piszę ogólnie..
Kciuki za wszystkie wizyty! Co do apetytu ja mogłabym nie jeść.. Otwieram lodówkę i zamykam bo sama nie wiem co bym zjadła.. Mdłości mam lekkie dla mnie to nowość bo w 1 ciąży nic mi na początku nie było po za sennoscia.. A teraz senność nawet brak tylko to jedzenie to probelm.. Nie mogę się doczekać poniedziałku.. Nawet jeśli nie będzie serduszka będę jakąś spokojniensza

U mnie właśnie odwrotnie, mały to idealny dzieciak :) Wiadomo, że ma swoje gorsze dni, ale nie mam co narzekać :p Dlatego trochę się boję jakie będzie drugie, bo jak narazie jestem przyzwyczajona, że mam luzik :)
Moj Nataniel umie sie sam soba zajac, ale np cyca nie odpuszcza, na raczki do tatusia wymusza, a jak byk malutki to nie nosilismy i nikomu nie dawalismi nosic i cieszylismy sie, ze nie bedzie tego nauczony a tu po roku cos mu sie odmienilo

W ogole dziewczyny masakra jak mnie wypryszczylo [emoji58] na twarzy, na dekolcie, na szyji, na ramoinach [emoji58] z mlodym w ciazy to mnie wysypywalo ale tylko na twarzy a teraz to tragedia [emoji33]

duzo mialas krwi? u mnie leci jak przy slabym okresie, potrafi byc pol godziny przerwy i znow

U mnie jednorazowo poleciało sporo..a byłaś na jakimś usg? Być może masz krwiaka jakiegoś i stad te krwawienia, bo gdybys miała zakładać najgorsze to krew powinna lecieć dużo bardziej niż na okres i ze skrzepami. Bądź dobrej myśli :) jutro masz lekarza?

reklama
Do góry