green_parsley
Fanka BB :)
Jeszcze się nie zapisałam, ale planuje na za dwa tyg. Zadzwonie dziś i zobaczę co mi powie. Wolałabym, a dwa bo większa pewność, że już będzie serduszko.I kiedy do lekarza?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze się nie zapisałam, ale planuje na za dwa tyg. Zadzwonie dziś i zobaczę co mi powie. Wolałabym, a dwa bo większa pewność, że już będzie serduszko.I kiedy do lekarza?
U mnie właśnie odwrotnie, mały to idealny dzieciak Wiadomo, że ma swoje gorsze dni, ale nie mam co narzekać Dlatego trochę się boję jakie będzie drugie, bo jak narazie jestem przyzwyczajona, że mam luzikJa mam 2 latka i 1 miesiąc. Też chciała zawsze małą różnice wieku ale córka dała mi bardzo mocno w kość
Ja musze w przyszłym tygodniu, bo jeśli się test potwierdzi to wezmę dalej zwolnienie bo jeszcze nie wróciłam do pracyJeszcze się nie zapisałam, ale planuje na za dwa tyg. Zadzwonie dziś i zobaczę co mi powie. Wolałabym, a dwa bo większa pewność, że już będzie serduszko.
Miałam tak w pierwszej ciąży do 6 Msc schudłam 8kgWitaj [emoji4] Kurcze ja mimo tego, że jem bardzo dużo to u mnie waga w około tydzień prawie - 2 kg. Nie mam mdłości I wszystko mi smakuje. Odstawilam jedynie słodycze. Nie wiem czy ktoś tak też ma?
ej moj tez ze stycznia 2017 ale z 3, jestem na grudniowkach, bo mial byc z grudnia21 miesięcy Jest ze stycznia 2017 Mój do każdego nie pójdzie, ale u dziadków jest co weekend i jest przyzwyczajony.
Moj Nataniel umie sie sam soba zajac, ale np cyca nie odpuszcza, na raczki do tatusia wymusza, a jak byk malutki to nie nosilismy i nikomu nie dawalismi nosic i cieszylismy sie, ze nie bedzie tego nauczony a tu po roku cos mu sie odmieniloU mnie właśnie odwrotnie, mały to idealny dzieciak Wiadomo, że ma swoje gorsze dni, ale nie mam co narzekać Dlatego trochę się boję jakie będzie drugie, bo jak narazie jestem przyzwyczajona, że mam luzik
duzo mialas krwi? u mnie leci jak przy slabym okresie, potrafi byc pol godziny przerwy i znow
O a u mnie wręcz przeciwnie, buzia jak pupa nirmowlaka[emoji23]W ogole dziewczyny masakra jak mnie wypryszczylo [emoji58] na twarzy, na dekolcie, na szyji, na ramoinach [emoji58] z mlodym w ciazy to mnie wysypywalo ale tylko na twarzy a teraz to tragedia [emoji33]