Chyba damy radeJa mam prawie dwulatka
reklama
Wiol86
Fanka BB :)
Dziewczyny mam nadzieję, że te krwawienia to nic takiego. Może krwiaki jakieś małe. Trzymam mocno kciuki! Ja siedzę z córcią na L4 i oczywiście już się zaraziłam od niej. Wczoraj miałam okropne dreszcze i ból mięśni, dziś koszmarny katar i kaszel :/ Co do jedzenia to apetyt mam i to na dobre rzeczy, właśnie pochłonęłyśmy we dwie dwa pomarańcze i jabłko
W pierwszej ciąży też chudłam na początku, więc nie martwcie się dziewczyny. Wasze organizmu wydatkują teraz nieprawdopodobnie dużo energii na tworzenie małych człowieków.
W pierwszej ciąży też chudłam na początku, więc nie martwcie się dziewczyny. Wasze organizmu wydatkują teraz nieprawdopodobnie dużo energii na tworzenie małych człowieków.
Wiol86
Ja mam 2 latka i 1 miesiąc. Też chciała zawsze małą różnice wieku ale córka dała mi bardzo mocno w kośćJa mam prawie dwulatka
Nat Bluebell
Różnica wieku między moimi córkami to równo 2,5 roku. Było ciężko ale do zrobienia a teraz są bardzo zżyte i cieszę się z małej różnicy wieku między nimiW sumie to zawsze chciałam mieć dzieci z mala różnica wieku.
green_parsley
Kasia ja 15 września więc podobnie [emoji4]17 wrzesnia
Kaamilaaa
Dopisane [emoji6]Ja też, ja też początek 8tyg! [emoji3] może to nie ma dużego znaczenia ale mogłabyś mnie dopisać do TP 6.06? Bo tak teraz pokazuje mi apka chociaż w sumie to ciekawa co dzisiaj lekarz powie wg moich obliczeń dokładnie wiem kiedy była owulacja, ale pewnie życie może zaskoczyć [emoji39]
Zaczyna mi się stresik załączać.. [emoji39]
Duzo nas na ten 6.06 [emoji14]No to tak samo jak ja póki co termin zobaczę po usg jak będzie.
Trzymam za Ciebie kciuki
Ja mam juz większe [emoji14] bedzie mial 5lat i miesiac jak sie rodzeństwo pojawi [emoji6] ale i tak sie boje jak to bedzie bo to taki moj maly przytulas [emoji6]Któraś ma też tak małe dziecko?
I kiedy do lekarza?Kasia ja 15 września więc podobnie [emoji4]
reklama
Mmartaa94
Zaciekawiona BB
Nie ma wyjściaChyba damy rade