reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Dziewczyny mam nadzieję, że te krwawienia to nic takiego. Może krwiaki jakieś małe. Trzymam mocno kciuki! Ja siedzę z córcią na L4 i oczywiście już się zaraziłam od niej. Wczoraj miałam okropne dreszcze i ból mięśni, dziś koszmarny katar i kaszel :/ Co do jedzenia to apetyt mam i to na dobre rzeczy, właśnie pochłonęłyśmy we dwie dwa pomarańcze i jabłko :)
W pierwszej ciąży też chudłam na początku, więc nie martwcie się dziewczyny. Wasze organizmu wydatkują teraz nieprawdopodobnie dużo energii na tworzenie małych człowieków.

Ja też, ja też początek 8tyg! [emoji3] może to nie ma dużego znaczenia ale mogłabyś mnie dopisać do TP 6.06? Bo tak teraz pokazuje mi apka ;) chociaż w sumie to ciekawa co dzisiaj lekarz powie :) wg moich obliczeń dokładnie wiem kiedy była owulacja, ale pewnie życie może zaskoczyć [emoji39]

Zaczyna mi się stresik załączać.. [emoji39]
Dopisane [emoji6]
No to tak samo jak ja póki co termin :) zobaczę po usg jak będzie.
Trzymam za Ciebie kciuki :)
Duzo nas na ten 6.06 [emoji14]
Któraś ma też tak małe dziecko?
Ja mam juz większe [emoji14] bedzie mial 5lat i miesiac jak sie rodzeństwo pojawi [emoji6] ale i tak sie boje jak to bedzie bo to taki moj maly przytulas [emoji6]

reklama
Do góry