Trzynastka oby szczęśliwa
Aktywna w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem juz mama 14 miesięcznej córeczki. Do lekarza wybieram się w następny piątek, nie chce za wcześnie.pewnie, witamy napisz cos o sobie
Mi łatwiej przez aplikację, przychodzą też powiadomienia [emoji4] kiedy mialas Om?Nie do końca ogarniam to forum. Sciagnelam aplikacje, powiedzcie gdzie łatwiej pusac
Ja OM miałam 30 sierpnia a pierwszą wizytę mam dopiero dzisiaj, może lepiej się z tym nie spieszyć zeby byl zarodek i serduszko ..no ale to oczywiście indywidualna sprawa17 wrzesnia
moj tak do roku do kazdego poszedl, potem sie zaczelo,ile lat ma Twoj synek?Mój całe szczęście bez problemu zostaje z mężem lub dziadkami Tyle, że u mnie jest to, że w mieście mieszkamy sami z mężem, do dziadków 30 km, mają gospodarke i zazwyczaj nie mają czasu. Dlatego jak będę miała wizyty u ginekologa to mąż będzie musiał się zwalniać z pracy.
duzo mialas krwi? u mnie leci jak przy slabym okresie, potrafi byc pol godziny przerwy i znowPlamie, ale z soboty na niedziele krwawiłam i pojechałam na IP, zrobili mi usg i powiedzieli, ze wszystko ok, ze widocznie kawałek kosmowki się odkleił i stad to krwawienie