reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ale tak obficie jak przy okresie? Lekarz dał Ci jakieś zalecenia? Plamienie podobno jest norma ale wydaje mi się ze krwawienie oznacza tylko jedno... :(
wyglada jak slaby okres, ale nie boli i ja to wczoraj wzielam za poronienie szczerze , dal leki i beta dzis i w sobote i patrzec czy bedzie przyrost, mojej bratowej siostra krwawila, dziecka mialo nie byc a jest

Ja mialam om tak samo jak ty i na pierwsza wizytę ide dopiero w poniedziałek [emoji6] a dzis zaczelam 8tc [emoji173]
Ja też, ja też początek 8tyg! [emoji3] może to nie ma dużego znaczenia ale mogłabyś mnie dopisać do TP 6.06? Bo tak teraz pokazuje mi apka ;) chociaż w sumie to ciekawa co dzisiaj lekarz powie :) wg moich obliczeń dokładnie wiem kiedy była owulacja, ale pewnie życie może zaskoczyć [emoji39]

Zaczyna mi się stresik załączać.. [emoji39]

Dziewczyny na zaparcia polecam buraki :D jak się przez weekend ich najadłam (takich z zasmażka z patelni) tak kolejne 3 dni się cudownie oczyscilam [emoji23]
O spróbuję bo ja właśnie mam problem. Narazie kupiłam Ispagul-babka jajowata, można brać w ciąży podobno pomaga, ale u mnie jakoś efektu nie ma.
Co do jedzenia to jakoś nie mam ochoty na nic, a jak już jem to zdrowo odrzuca mnie od sieciowego jedzenie to chyba dobrze :)

Ja też, ja też początek 8tyg! [emoji3] może to nie ma dużego znaczenia ale mogłabyś mnie dopisać do TP 6.06? Bo tak teraz pokazuje mi apka ;) chociaż w sumie to ciekawa co dzisiaj lekarz powie :) wg moich obliczeń dokładnie wiem kiedy była owulacja, ale pewnie życie może zaskoczyć [emoji39]

Zaczyna mi się stresik załączać.. [emoji39]
No to tak samo jak ja póki co termin :) zobaczę po usg jak będzie.
Trzymam za Ciebie kciuki :)

reklama
Do góry