reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Mi powoli też się robi ciasno w brzuchu, ale mam kilka par spodni z przed 15kg :p
Więc jak kupię nowe to juz ciążowe.
No ja miałam wszystkie dość mocno dopasowane do brzucha i teraz juz mnie trochę uciskają ;) W domu noszę stare legginsy, ale idzie weekend i zazwyczaj gdzieś wyjeżdżamy a wolę się czuć komfortowo :p

Ja po ciazy przez prawie rok trzymałam dalej wage 50kg[emoji14] ale w miedzy czasie poznalam mojego tz i sie zaczęło, pizza wieczorkiem, obiadki porządne codziennie, duze obiadki u jego rodziców itd i z 50 zrobilo sie ponad 60[emoji58]
To i tak niedużo ważysz[emoji4] przez złe odżywianie łatwo szybko przytyć tym bardziej że ja też obiadki jakis Macdonald no i słodycze. Nawet nie wiem kiedy te kg wpadaly [emoji12]

To i tak niedużo ważysz[emoji4] przez złe odżywianie łatwo szybko przytyć tym bardziej że ja też obiadki jakis Macdonald no i słodycze. Nawet nie wiem kiedy te kg wpadaly [emoji12]
No i ja kiedys mialam wiecej ruchu [emoji14] (na rowerze nawet w 9msc 10km dziennie [emoji14]) wiec nawet jak jadlam codziennie slodycze to nie przytylam zbyt dużo [emoji14]
No ale teraz juz tak nie ma wiec ciężko zrzucic to co sie nazbieralo przez te ponad 3lata [emoji14]

no a on mi z nikim nie chce zostac prezes kuzwa :-D
Mój całe szczęście bez problemu zostaje z mężem lub dziadkami :) Tyle, że u mnie jest to, że w mieście mieszkamy sami z mężem, do dziadków 30 km, mają gospodarke i zazwyczaj nie mają czasu. Dlatego jak będę miała wizyty u ginekologa to mąż będzie musiał się zwalniać z pracy.

Mój całe szczęście bez problemu zostaje z mężem lub dziadkami :) Tyle, że u mnie jest to, że w mieście mieszkamy sami z mężem, do dziadków 30 km, mają gospodarke i zazwyczaj nie mają czasu. Dlatego jak będę miała wizyty u ginekologa to mąż będzie musiał się zwalniać z pracy.
Witam. Można dołączyć? W poprzednia sobotę robiłam test.

Ja mam o tyle dobrze ze moja gin przyjmuje tylko po południu wiec tz nie bedzie musial brac wolnego zeby zostac z młodym bo tez nie bylo by go z kim zostawic bo tz rodzice 350km od nas mieszkaja [emoji6] a na badania z krwi bede musiala brac młodego ze sobą

reklama
Do góry