Byle do 15-tej, kolezanka ma odebrac mi wyniki, bo Tomek bedzie juz w pracy a z malym nie chce naginac i go dzwigacNo właśnie, kurcze nie zazdroszczę stresu... Ale trzymam kciuki żeby jednak okazał się on niepotrzebny
reklama
Mmartaa94
Zaciekawiona BB
Nie dziwię się, że się stresujesz.. miejmy jednak nadzieję, że wszystko będzie w porządku..Stresuję się wizytą, nie wiem czego mam się spodziewać nie myślałam, że mnie to dopadnie
Trzynastka oby szczęśliwa
Aktywna w BB
Ja też leżę bardzo dużo a jednak waga spada... Dziwi mnie to trochę [emoji2]U siebie +2 podejrzewam, że jest dlatego ponieważ bardzo dużo leżę. Praktycznie cały dzień wiec tak naprawdę 0 jakiegokolwiek ruchu.
Mmartaa94
Zaciekawiona BB
No właśnie, jak jeszcze jest maluch w domu to ciężko się gdzieś z nim ruszyć w takim stanie.Byle do 15-tej, kolezanka ma odebrac mi wyniki, bo Tomek bedzie juz w pracy a z malym nie chce naginac i go dzwigac
Mmartaa94
Zaciekawiona BB
Ojj tak, to cudowne uczucie kiedy dziecko da pospać Chociaż ja z moim i tak nie mam co narzekać, do tej 7:30- 8 w porywach do 9 czasem też pospi W nocy budzi się raz, a czasem wcale Ciekawe czy drugie dziecko będzie równie łaskaweMuszę pochwalić się że mojej dziecko spało do 9!!!! Co prawda dwie pobudki w nocy ale co tam :] Teraz w nagrodę zrobiłam mu naleśniki
Co do wagi to u mnie bez zmian w pierwszej ciąży już miałam dobre 2/3 kg w tym czasie i oczywiście do porodu było +25, cieszę się że narazie nic nie przybieram obecnie 7+5
D
Deleted member 186142
Gość
Wiec kochana tylko sie cieszyc moja znajoma jest miesiąc przed rozwiazaniem i przytyla zaledwie 5 kg.Ja też leżę bardzo dużo a jednak waga spada... Dziwi mnie to trochę [emoji2]
Trzynastka oby szczęśliwa
Aktywna w BB
O matko szok [emoji15] ja to teraz ważę 70.5 kg przy wzroście 170, czyli szczypiorkiem nie jestem... oby tylko nie 30 kg bo dobije setki [emoji3]Wiec kochana tylko sie cieszyc moja znajoma jest miesiąc przed rozwiazaniem i przytyla zaledwie 5 kg.
D
Deleted member 186142
Gość
Zrzucimy i to ja przy 176 cm 65 kgO matko szok [emoji15] ja to teraz ważę 70.5 kg przy wzroście 170, czyli szczypiorkiem nie jestem... oby tylko nie 30 kg bo dobije setki [emoji3]
Nat Bluebell
Fanka BB :)
Mam to samo, piję imbir i staram się jakoś wytrzymać z pawiemJakoś dużo tych plamien ostatnio [emoji58] ja się zbieram do pracy, ale tak mnie mdli że boję się wyjść z domu..
Ja dzisiaj akurat dobrze spałam, ale bywa różnie. Strasznie zmęczona jestem, po pracy po prostu padam..Hej... Tyle niemiłych wieści ostatnio [emoji20] trzymam za wszystkie kciuki!
Ja byłam na badaniach, teraz śniadanie i do pracy...
Całe noce nie śpię, co chwile sie budze, do tego cała zlana potem...jak to nie minie to chyba nie dam rady pracować
Staram się, ale lubię spacery i nie chcę siedzieć na tyłku tylko cały czas. Wcześniej biegałam codziennie.Ja w poprzedniej ciąży też miałam różne dziwne ciągnięcia, drętwienia po kłucie w pępku Wydaje mi się, że jeśli nie ma mocnych bóli, nie do wytrzymania i dolegliwości mijają to powinno być wszystko ok A wiadomo, że na wszelki wypadek jeśli jest możliwość nie forsować się za bardzo
Mi powoli też się robi ciasno w brzuchu, ale mam kilka par spodni z przed 15kgJa dopiero po śniadaniu Kawa dopiero w planach. Rozumiem co czujesz, ja z młodym też nienawidzę chodzić na szczepienia. Całe szczęście kolejne będzie miał w piątym roku życia, więc narazie spokój Dzisiaj się chyba wybiorę z mężem na jakieś zakupy, muszę sobie sprawić nowe, luźniejsze spodnie, bo prawie wszystkie, które mam cisną mi brzuch
Więc jak kupię nowe to juz ciążowe.
reklama
no a on mi z nikim nie chce zostac prezes kuzwaNo właśnie, jak jeszcze jest maluch w domu to ciężko się gdzieś z nim ruszyć w takim stanie.