reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
To ty chudzinka jestes
emoji14.png
ja tyle waze przy wzroscie 163cm
emoji57.png
mam nadzieje nie byc kulka pod koniec ciąży, 10kg nie wiecej
emoji14.png
Chudzinka ale myślę, że podczas ciąży nadrobie:oops: zrzucimy! Kto jak nie my :D

Ja mam 170cm i wazę 68kg. Odkąd mi tsh podskoczylo i biorę euthyrox to przytylam jakieś 7kg :( jeszcze dwa lata temu miałam 60-61kg
O to witam w klubie. Biore Euthyrox 88 i od kiedy stwierdzili u mnie niedoczynnosc przytylam juz 10 kg. Mimo diet, biegania itd. Przy 166 cm waze 72 kg.
Najgorsze jest sluchac “o nastepna tlumaczy swoje obzarstwo tarczyca. Taka moda“. Nie zycze nikomu bycia na wiecznej diecie i tycia mimo wszystko.

reklama
To zupełnie jak ja [emoji12] dwa lata temu ważyłam ok 60 kg ale u mnie to przez złe odżywianie i mało ruchu
Ja po ciazy przez prawie rok trzymałam dalej wage 50kg[emoji14] ale w miedzy czasie poznalam mojego tz i sie zaczęło, pizza wieczorkiem, obiadki porządne codziennie, duze obiadki u jego rodziców itd i z 50 zrobilo sie ponad 60[emoji58]

Do góry