Kaamilaaa
Fanka BB :)
To ty chudzinka jestes [emoji14] ja tyle waze przy wzroscie 163cm [emoji57] mam nadzieje nie byc kulka pod koniec ciąży, 10kg nie wiecej [emoji14]Zrzucimy i to ja przy 176 cm 65 kg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ty chudzinka jestes [emoji14] ja tyle waze przy wzroscie 163cm [emoji57] mam nadzieje nie byc kulka pod koniec ciąży, 10kg nie wiecej [emoji14]Zrzucimy i to ja przy 176 cm 65 kg
To prawda szczupła na pewno [emoji4] Kamila Ty to pewnie masz podobny wskaźnik BMI co ja, czyli gruba też nie jesteś [emoji4]To ty chudzinka jestes [emoji14] ja tyle waze przy wzroscie 163cm [emoji57] mam nadzieje nie byc kulka pod koniec ciąży, 10kg nie wiecej [emoji14]
Jestem po becie, wynik po 15-tej, krwawie nadal, nie boli mnie nic, mdl, piersi bola, czekanie najgorsze.
plamisz czy krwawisz? ja krwawie czysta krwiaJa tez cały czas plamie, miałam robione już 3 razy usg i wszystko w porządku
Chudzinka ale myślę, że podczas ciąży nadrobie zrzucimy! Kto jak nie myTo ty chudzinka jestesja tyle waze przy wzroscie 163cmmam nadzieje nie byc kulka pod koniec ciąży, 10kg nie wiecej
Ja mam 170cm i wazę 68kg. Odkąd mi tsh podskoczylo i biorę euthyrox to przytylam jakieś 7kg jeszcze dwa lata temu miałam 60-61kgTo prawda szczupła na pewno [emoji4] Kamila Ty to pewnie masz podobny wskaźnik BMI co ja, czyli gruba też nie jesteś [emoji4]
To zupełnie jak ja [emoji12] dwa lata temu ważyłam ok 60 kg ale u mnie to przez złe odżywianie i mało ruchuJa mam 170cm i wazę 68kg. Odkąd mi tsh podskoczylo i biorę euthyrox to przytylam jakieś 7kg jeszcze dwa lata temu miałam 60-61kg
O to witam w klubie. Biore Euthyrox 88 i od kiedy stwierdzili u mnie niedoczynnosc przytylam juz 10 kg. Mimo diet, biegania itd. Przy 166 cm waze 72 kg.Ja mam 170cm i wazę 68kg. Odkąd mi tsh podskoczylo i biorę euthyrox to przytylam jakieś 7kg jeszcze dwa lata temu miałam 60-61kg
Ja po ciazy przez prawie rok trzymałam dalej wage 50kg[emoji14] ale w miedzy czasie poznalam mojego tz i sie zaczęło, pizza wieczorkiem, obiadki porządne codziennie, duze obiadki u jego rodziców itd i z 50 zrobilo sie ponad 60[emoji58]To zupełnie jak ja [emoji12] dwa lata temu ważyłam ok 60 kg ale u mnie to przez złe odżywianie i mało ruchu