reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

No właśnie najbardziej na dekoldzie i mam takie krostki o_O
Mnie kilka dni temu też trochę swedzial dekolt, ale u mnie to normalne akurat, wystarczy, że pójdę pod prysznic to po wyjściu wyskakują mi bąble jak by od ugryzienia komara i swędzą.. Mam już po prostu jakaś mocno wrażliwą skórę.

reklama
Mi jest jednocześnie niedobrze i jestem głodna, w dodatku na nic prawie nie mam ochoty a od wielu rzeczy mnie odrzuca a potem aż mnie ssie z głodu :p
Byłam na zakupach i znowu mnie coś ciągnie z lewej strony, jak dłużej pochodzę to tak pobolewa. Muszę jutro zapytać położoną o to.
Mnie najgorzej ciągnie w podbrzuszu jak małego chwilę dłużej ponoszę na rękach.. a on niestety trochę waży.

Ten dzien to jakis horror :( zaczelam kolo poludnia plamic, najpierw na rozowo, potem krew, rzadka, wodnista, nie zadna gesta, przy wycieraniu bylo jej dosc sporo, szybko tel do mojej mamy i biegiem z pracy do mnie, wzielysmy Natanielka (Tomek na popoludniu, nie chcieli go puscic)i do lekarza, i tak, teraz napisze tak by sie nie pomylic:macica sciany cienkie, ale w jednym jajniku cialko zolte,wiec jest ciaza i sytuacja stoi tak-krwiawienie jest z macicy, bo "wgryza"sie cialko zolte by powstal zarodek, jutro beta, w sobote powtorka,jak urosnie to ok jak nie, to wiadomo, w poniedzialek znow wizyta u niego. Bede szczera-nie daje sobie nadziei :( aha, owulacja sie przesunela i to duzo, napewno nie byla w dniach kiedy ja myslalam, ze byla. aha biore luteine
Matko wspolczuje stresu. Trzymam kciuki zeby fasolka zdrowa i silna rosła. I zeby to było tylko niegroźne plamienie.

Mnie najgorzej ciągnie w podbrzuszu jak małego chwilę dłużej ponoszę na rękach.. a on niestety trochę waży.
No właśnie, ja pchalam wózek sklepowy i potem takie ciągnięcie nieprzyjemne. Nie pamiętam tego z poprzednich ciąż.

Z tym jedzeniem mamy identyko :)
Rany, kiedy to minie! Wykańcza mnie to, zwłaszcza w pracy :p

@Luxuorius trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze, rzeczywiście bardzo musiałaś się strachu najeść.

@karolcia mam nadzieję, że jednak się uda i mimo wszystko będzie dobrze ❤️

Dobranoc, ja padam.

Hej... Tyle niemiłych wieści ostatnio [emoji20] trzymam za wszystkie kciuki!
Ja byłam na badaniach, teraz śniadanie i do pracy...
Całe noce nie śpię, co chwile sie budze, do tego cała zlana potem...jak to nie minie to chyba nie dam rady pracować

No właśnie, ja pchalam wózek sklepowy i potem takie ciągnięcie nieprzyjemne. Nie pamiętam tego z poprzednich ciąż.
Ja w poprzedniej ciąży też miałam różne dziwne ciągnięcia, drętwienia po kłucie w pępku ;) Wydaje mi się, że jeśli nie ma mocnych bóli, nie do wytrzymania i dolegliwości mijają to powinno być wszystko ok ;) A wiadomo, że na wszelki wypadek jeśli jest możliwość nie forsować się za bardzo :)

reklama
Do góry