reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Oo, dzięki wielkie :) Kurde dziewczyny, jestem dopiero na początku ciąży a czuję się jak słoń :o Nie mogę się powstrzymać od jedzenia, najchętniej cały dzień bym coś wyzerala z lodówki. Nawet nie chcę myśleć ile teraz ważę.. Mam już brzuch jak w 4 miesiacu :o też macie taki apetyt?
Ja apetyt mam taki jak przed ciąża, ale brzuch, który wcześniej był płaski i umięśniony teraz zaczyna się powiększać.. to dopiero początek 8 tygodnia i wiem, że to absurd, ale nie jestem w stanie całkiem go wciągnąć ^^

Ja apetyt mam taki jak przed ciąża, ale brzuch, który wcześniej był płaski i umięśniony teraz zaczyna się powiększać.. to dopiero początek 8 tygodnia i wiem, że to absurd, ale nie jestem w stanie całkiem go wciągnąć ^^
No ja akurat od zawsze byłam żarłoczna, ale teraz to już przesada :o Najgorzej, że nie pracuję, siedzę z młodym w domu i mam salon z aneksem.. lodówka pod nosem

A mnie się zrobiło jakoś niedobrze na wieczór, jakoś mnie mdli o_O ale najgorsze to chyba jest swędzenie skóry wydrapałam sobie aż ranę, smarowanie kremem nic nie daje.

Oo, dzięki wielkie :) Kurde dziewczyny, jestem dopiero na początku ciąży a czuję się jak słoń :o Nie mogę się powstrzymać od jedzenia, najchętniej cały dzień bym coś wyzerala z lodówki. Nawet nie chcę myśleć ile teraz ważę.. Mam już brzuch jak w 4 miesiacu :o też macie taki apetyt?
Tak ja też ciągle coś wsuwam :/

reklama
Mi jest jednocześnie niedobrze i jestem głodna, w dodatku na nic prawie nie mam ochoty a od wielu rzeczy mnie odrzuca a potem aż mnie ssie z głodu :p
Byłam na zakupach i znowu mnie coś ciągnie z lewej strony, jak dłużej pochodzę to tak pobolewa. Muszę jutro zapytać położoną o to.

Do góry