Mmartaa94
Zaciekawiona BB
Wiem co czujesz, mój rozrabiaka też przed chwilką zasnąłDziewczyny wkoncu luzz. Mala. Spi, starsza maluję, mąż oglada drzwi do domu. Ciszo trwaj.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem co czujesz, mój rozrabiaka też przed chwilką zasnąłDziewczyny wkoncu luzz. Mala. Spi, starsza maluję, mąż oglada drzwi do domu. Ciszo trwaj.
Ja apetyt mam taki jak przed ciąża, ale brzuch, który wcześniej był płaski i umięśniony teraz zaczyna się powiększać.. to dopiero początek 8 tygodnia i wiem, że to absurd, ale nie jestem w stanie całkiem go wciągnąć ^^Oo, dzięki wielkie Kurde dziewczyny, jestem dopiero na początku ciąży a czuję się jak słoń Nie mogę się powstrzymać od jedzenia, najchętniej cały dzień bym coś wyzerala z lodówki. Nawet nie chcę myśleć ile teraz ważę.. Mam już brzuch jak w 4 miesiacu też macie taki apetyt?
A jak jest na usg pęcherzyk ciążowy to zarodek jest przed tzw. Wgryzieniem w ścianę macicy czy już po? Jak myślisz, bo to mnie zastanawia
No ja akurat od zawsze byłam żarłoczna, ale teraz to już przesada Najgorzej, że nie pracuję, siedzę z młodym w domu i mam salon z aneksem.. lodówka pod nosemJa apetyt mam taki jak przed ciąża, ale brzuch, który wcześniej był płaski i umięśniony teraz zaczyna się powiększać.. to dopiero początek 8 tygodnia i wiem, że to absurd, ale nie jestem w stanie całkiem go wciągnąć ^^
O kurde, cała skóra Cię swędzi czy jakieś konkretne miejsce?A mnie się zrobiło jakoś niedobrze na wieczór, jakoś mnie mdli ale najgorsze to chyba jest swędzenie skóry wydrapałam sobie aż ranę, smarowanie kremem nic nie daje.
Tak ja też ciągle coś wsuwam :/Oo, dzięki wielkie Kurde dziewczyny, jestem dopiero na początku ciąży a czuję się jak słoń Nie mogę się powstrzymać od jedzenia, najchętniej cały dzień bym coś wyzerala z lodówki. Nawet nie chcę myśleć ile teraz ważę.. Mam już brzuch jak w 4 miesiacu też macie taki apetyt?
Ja to się boję jak będę wyglądać na końcówce jak tak dalej pojdzieTak ja też ciągle coś wsuwam :/
O kurde, cała skóra Cię swędzi czy jakieś konkretne miejsce?