reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Hej... Tyle niemiłych wieści ostatnio [emoji20] trzymam za wszystkie kciuki!
Ja byłam na badaniach, teraz śniadanie i do pracy...
Całe noce nie śpię, co chwile sie budze, do tego cała zlana potem...jak to nie minie to chyba nie dam rady pracować
Ja bym mogła non stop spać :) też się teraz tak szybko meczycie, ja przejdę kilka set metrów i zadycha jakbym jakiś maraton przebiegła :p

reklama
No ja w poprzedniej ciąży przytyłam chyba z 18 kg, ale dość szybko to zgubiłam, mimo że nawet nie udało mi się ostatecznie karmić piersią ;) Coś czuję, że w tej ciąży przytyję jednak więcej
ja tez szybko zgubiłam na szczescie :) w tej ciąży staram sie mniej jesc aaaale no co ja poradze ze ciagle jestem glodna :p duzo pije zeby tyle nie jesc

Ja bym mogła non stop spać :) też się teraz tak szybko meczycie, ja przejdę kilka set metrów i zadycha jakbym jakiś maraton przebiegła :p
W dzień owszem, mogłabym spac i spac...jednak zmuszam sie i nie klade, żeby w koncu przespac noc.
Z pracy wracam pieszo i zawsze przy bloku ledwo zipie, mąż ostatnio pytał czy aż tak się stęskniłam, że wracałam do niego biegiem [emoji6]

W dzień owszem, mogłabym spac i spac...jednak zmuszam sie i nie klade, żeby w koncu przespac noc.
Z pracy wracam pieszo i zawsze przy bloku ledwo zipie, mąż ostatnio pytał czy aż tak się stęskniłam, że wracałam do niego biegiem [emoji6]
No to widzę, że nie tylko ja mam spadek kondycji.... Tak się zastanawiam, jak teraz już tak ciężko to co to później będzie :p

Dzien dobry mamuśki :) ja jak zwykle z kawusia przed pracą.Dzisiaj kończe duzo wczesniej bo mam wizyte ze szczepieniem małej i starszej wiec piekny dzien sie zapowiada.Strasznie sie boje tych szczepionek .Nigdy nie zaglebialam sie w ten temat ale powiem wam ze zawsze chodze z sercem na ramieniu.
A wy kochane jak dzisiaj ?

reklama
Do góry