Nie no cialko zawsze z jajnika wedruje do macicy u mnie poprostu owulacja byla pozno no i ciaza jest bardzooooo wczesna musze czekac na rozwoj wyarzenKurcze. Nie ciekawa sprawa. A to ciąża się rozwija w jajniku czy jak?
Trzymam kciuki żeby było wszystko w porządku. Ja dzisiaj też coś plamie, ale na brązowo..
reklama
Szarlottka
Zaangażowana w BB
Oj chyba cos ze stresu pomieszalasNie no cialko zawsze z jajnika wedruje do macicy u mnie poprostu owulacja byla pozno no i ciaza jest bardzooooo wczesna musze czekac na rozwoj wyarzen
Cialko zolte jest w jajniku, powstaje po uwolnieniu komorki jajowej i dziala jak gruczol dokrewny - produkuje hormony podtrzymujace ciaze. Cialko zolte nigdzie nie wedruje W cyklach nie zakonczonych zaplodnieniem zanika po ok 10 dniach od owulacji, a w cyklach ciazowych zostaje i produkuje hormony. Dlatego potwierdzili ciaze widzac to cialko. Wgryzac moze sie zarodek w sciane macicy i stad krwawienie. Ale to naprawde musialas miec pozno owulacje.
Mysl pozytywnie. Wiem, ze to trudne, ale zobaczysz, ze bedzie ok :*
No tez mowie, ze pewnie piszac w nerwach cos pomyle,dzieki za sprostowanieOj chyba cos ze stresu pomieszalas
Cialko zolte jest w jajniku, powstaje po uwolnieniu komorki jajowej i dziala jak gruczol dokrewny - produkuje hormony podtrzymujace ciaze. Cialko zolte nigdzie nie wedruje W cyklach nie zakonczonych zaplodnieniem zanika po ok 10 dniach od owulacji, a w cyklach ciazowych zostaje i produkuje hormony. Dlatego potwierdzili ciaze widzac to cialko. Wgryzac moze sie zarodek w sciane macicy i stad krwawienie. Ale to naprawde musialas miec pozno owulacje.
Witaj [emoji4]i gratuluje.Kurcze, nie mogę ogarnąć tych cytatów coś Pierwszy raz zapisałam się na jakiekolwiek forum i trochę słabo mi z tym idzie
Jeśli chodzi o cytaty z postów to tak- jeśli komuś konkretnie chcesz odpowiedzieć to pod wypowiedziami każdej z nas masz polubienie możesz polubić post lub z boku odpowiedź i wtedy odpowiadasz na konkretny post.
Jeśli chcesz napisac komuś konkretnemu wiadomość np hmmm mi... [emoji4] Przed każdym nickiem stawiasz @ np @Ces i wtedy mi w powiadomieniach wyskoczy że coś do mnie napisałaś.
Spokojnie wkoncu wszystko ogarniesz a jak nie będziesz czegoś wiedzieć pisz śmiało chętnie pomogę.
Trzynastka oby szczęśliwa
Aktywna w BB
A jak jest na usg pęcherzyk ciążowy to zarodek jest przed tzw. Wgryzieniem w ścianę macicy czy już po? Jak myślisz, bo to mnie zastanawiaOj chyba cos ze stresu pomieszalas
Zaskoczona2013
Fanka BB :)
Zrobiłam w końcu tą betę.
Wlasnie odebrałam wynik i jest 22965,00. Rośnie ponad sto procent. Co 48 godzin rośnie ponad podwójnie. Czyli chyba okej, no nie?
Miałam nie jechać, ale chciałam wiedzieć na czym stoję. I kupiłam sobie w ten sposób trochę spokoju..
Przy takiej becie będzie już zarodek i serduszko?
Zarodek to na pewno
Pianistka1991
Fanka BB :)
Gdzieś czytałam, że zdarza się to u kobiet w ciąży poniewaz przepływ krwi się zwiększa. Śluzówka w nosie sie wysusza i czasem dochodzi do krwawień. Akurat mi nie zdarzyło się nic takiego, ale to chyba normalne.Znowu mi się krew z nosa dziś puściła któraś też tak ma? W pierwszej ciąży mi się takie rzeczy nie działy i trochę nie wiem przez co to :-|
reklama
Mmartaa94
Zaciekawiona BB
Oo, dzięki wielkie Kurde dziewczyny, jestem dopiero na początku ciąży a czuję się jak słoń Nie mogę się powstrzymać od jedzenia, najchętniej cały dzień bym coś wyzerala z lodówki. Nawet nie chcę myśleć ile teraz ważę.. Mam już brzuch jak w 4 miesiacu też macie taki apetyt?Witaji gratuluje.
Jeśli chodzi o cytaty z postów to tak- jeśli komuś konkretnie chcesz odpowiedzieć to pod wypowiedziami każdej z nas masz polubienie możesz polubić post lub z boku odpowiedź i wtedy odpowiadasz na konkretny post.
Jeśli chcesz napisac komuś konkretnemu wiadomość np hmmm mi...Przed każdym nickiem stawiasz @ np @Ces i wtedy mi w powiadomieniach wyskoczy że coś do mnie napisałaś.
Spokojnie wkoncu wszystko ogarniesz a jak nie będziesz czegoś wiedzieć pisz śmiało chętnie pomogę.