Super gratuluje wam dziewczyny.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj wśród czerwcówek i gratulacje! Również jestem w pierwszej ciąży więc wiem co czujesz [emoji6] na pewno wszystko będzie ok!Witam wszystkich bardzo serdecznie
Jak wszystko dobrze, pójdzie to również będę czerwcową mamusią
To mój 5t4dz na USG poki co widać tylko pęcherzyk ciążowy, ale za dwa tygodnie mam kolejne USG i mam nadzieję, że wtedy już będzie więcej widać
To moja pierwsza ciąża, więc cały czas panikuję, że coś będzie nie tak. Może razem z Wami będzie mi łatwiej przebrnać przez ten nerwowy okres
Dziękuję za miłe słowa, musi być dobrze, nie może być inaczej.. czego wszystkim pezyszlym mamusią życzęWitaj wśród czerwcówek i gratulacje! Również jestem w pierwszej ciąży więc wiem co czujesz [emoji6] na pewno wszystko będzie ok!
Czekamy na dobre wieściJuż czekam dziewczyny
Czekamy na dobre wieści
Oby [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ stresuje się