reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Hej dziewczyny [emoji4]
No wiec i ja będę czerwcowa mama! Termin wg om 06.06 na razie jedno usg za mną i jest pęcherzyk. Wizyta teraz 11.10 jestem ba duphastonie plus witaminy magnez i żelazo. Jestem mama córeczki z 2013 i mama aniołka z ciąży straconej w 25ttg 2 lata temu. Obecnie pracuje ale od czwartku wybieram się już na zwolnienie. Z objawów mam mdlosci piersi bolą ale tylko sutki jak zdejmę biustonosz (martwi mnie fakt ze już mam cycki F75) no i jestem ciagle spiaca. 2 dni zajęło mi nadrobienie was [emoji23] mam nadzieje ze teraz będę już na bierząco! Najgorsze to rozchwianie emocjonalne. Normalnie dostałam alergii na mojego lubego przez co ciagle się klocimy ;(

Kochana, ja tez mam taka alergie na mojego ze to jest dramat

reklama
Tak mocno to nie, trochę tylko czasami.
Za to teraz okropnie boli mnie jajnik :( kłuje i ciągnie.

Dziewczyny ależ wam zazdroszczę już tych usg i serduszek [emoji173]️

Karolcia, jak tam u Ciebie?

Ja już po wizycie. Powiedział, ze to BARDZO wczesna ciąża. Widać pęcherzyk ciążowy i póki co nic więcej. Ale jest troszkę krwi tam koło pęcherzyka powiedział, ze zdarza się to bardzo często i ze może dlatego ze coś tam już nue wiem co on mówił spotkało się z jajem płodowym. Ale kazał brać luteinę cały czas 2x1 i ogólnie jest dobrze[

Dziewczyny mam pytanie, czy piersi będą boleć całą ciąże? . Moje są pełniejsze strasznie swędza i bolą i już mam dosyć :mad: no i drugie pytanie czy zakładacie miękki biustonosz do spania?

Twój to chociaż wychodzi z założenia ze lepiej przeczekać a mój albo się ze mną awanturuje i jeszcze prowokuje jakimiś głupimi zaczepkami albo tak jak dziś trzaska drzwiami i wychodzi. Poszedł jakieś 4h temu
Mój też właśnie wyszedł o_O wrócił pół godziny temu z pracy, dwa razy zdążył mnie obudzić .. a jak mu zwróciłam uwagę to wyszedł :(

Rany, ale mnie wczoraj sen zmorzył.. oglądałam serial o 21 i nagle budzi mnie mąż po 22 a ja na kanapie :D z trudem przenioslam się na łóżko, ale za to o świcie już oczy jak 5 zł. Gratuluję wczorajszych udanych wizyt! [emoji8]

Dziewczyny ja niestety nie mam dobrych wieści :( wczoraj według om miałam 6 skończonych tygodni, pierwszy dzień 7 tygodnia, a dalej był tylko pęcherzyk ciążowy :( :( :( lekarz obawia się, ze ciąża się dalej nie rozwija ale przepisał mi progesteron na tydzień i kazał wrócić za tydzień i może coś się okaże, ze to była wczesna ciąża, ale dał tylko 10% szans :( ale po wczorajszym badaniu jeszcze więcej plamie :(

Dziewczyny ja niestety nie mam dobrych wieści :( wczoraj według om miałam 6 skończonych tygodni, pierwszy dzień 7 tygodnia, a dalej był tylko pęcherzyk ciążowy :( :( :( lekarz obawia się, ze ciąża się dalej nie rozwija ale przepisał mi progesteron na tydzień i kazał wrócić za tydzień i może coś się okaże, ze to była wczesna ciąża, ale dał tylko 10% szans :( ale po wczorajszym badaniu jeszcze więcej plamie :(
Osz kurde[emoji37]
Może faktycznie coś Ci się poprzesuwalo w cyklu...? Trzeba byc dobrej myśli, może po pro za tydzień będzie ok. Nie martw się Kochana, będę trzymać kciuki z całych sił!

reklama
Glowa do góry. Wszystko bedzie dobrze kochana :* zobaczysz :*

Do góry