reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Hej dziewczyny [emoji4]
No wiec i ja będę czerwcowa mama! Termin wg om 06.06 na razie jedno usg za mną i jest pęcherzyk. Wizyta teraz 11.10 jestem ba duphastonie plus witaminy magnez i żelazo. Jestem mama córeczki z 2013 i mama aniołka z ciąży straconej w 25ttg 2 lata temu. Obecnie pracuje ale od czwartku wybieram się już na zwolnienie. Z objawów mam mdlosci piersi bolą ale tylko sutki jak zdejmę biustonosz (martwi mnie fakt ze już mam cycki F75) no i jestem ciagle spiaca. 2 dni zajęło mi nadrobienie was [emoji23] mam nadzieje ze teraz będę już na bierząco! Najgorsze to rozchwianie emocjonalne. Normalnie dostałam alergii na mojego lubego przez co ciagle się klocimy ;(

Kochana, ja tez mam taka alergie na mojego ze to jest dramat

reklama
Tak mocno to nie, trochę tylko czasami.
Za to teraz okropnie boli mnie jajnik :( kłuje i ciągnie.

Dziewczyny ależ wam zazdroszczę już tych usg i serduszek [emoji173]️

Karolcia, jak tam u Ciebie?

Ja już po wizycie. Powiedział, ze to BARDZO wczesna ciąża. Widać pęcherzyk ciążowy i póki co nic więcej. Ale jest troszkę krwi tam koło pęcherzyka powiedział, ze zdarza się to bardzo często i ze może dlatego ze coś tam już nue wiem co on mówił spotkało się z jajem płodowym. Ale kazał brać luteinę cały czas 2x1 i ogólnie jest dobrze[

Dziewczyny mam pytanie, czy piersi będą boleć całą ciąże? . Moje są pełniejsze strasznie swędza i bolą i już mam dosyć :mad: no i drugie pytanie czy zakładacie miękki biustonosz do spania?

Twój to chociaż wychodzi z założenia ze lepiej przeczekać a mój albo się ze mną awanturuje i jeszcze prowokuje jakimiś głupimi zaczepkami albo tak jak dziś trzaska drzwiami i wychodzi. Poszedł jakieś 4h temu
Mój też właśnie wyszedł o_O wrócił pół godziny temu z pracy, dwa razy zdążył mnie obudzić .. a jak mu zwróciłam uwagę to wyszedł :(

Rany, ale mnie wczoraj sen zmorzył.. oglądałam serial o 21 i nagle budzi mnie mąż po 22 a ja na kanapie :D z trudem przenioslam się na łóżko, ale za to o świcie już oczy jak 5 zł. Gratuluję wczorajszych udanych wizyt! [emoji8]

Dziewczyny ja niestety nie mam dobrych wieści :( wczoraj według om miałam 6 skończonych tygodni, pierwszy dzień 7 tygodnia, a dalej był tylko pęcherzyk ciążowy :( :( :( lekarz obawia się, ze ciąża się dalej nie rozwija ale przepisał mi progesteron na tydzień i kazał wrócić za tydzień i może coś się okaże, ze to była wczesna ciąża, ale dał tylko 10% szans :( ale po wczorajszym badaniu jeszcze więcej plamie :(

Dziewczyny ja niestety nie mam dobrych wieści :( wczoraj według om miałam 6 skończonych tygodni, pierwszy dzień 7 tygodnia, a dalej był tylko pęcherzyk ciążowy :( :( :( lekarz obawia się, ze ciąża się dalej nie rozwija ale przepisał mi progesteron na tydzień i kazał wrócić za tydzień i może coś się okaże, ze to była wczesna ciąża, ale dał tylko 10% szans :( ale po wczorajszym badaniu jeszcze więcej plamie :(
Osz kurde[emoji37]
Może faktycznie coś Ci się poprzesuwalo w cyklu...? Trzeba byc dobrej myśli, może po pro za tydzień będzie ok. Nie martw się Kochana, będę trzymać kciuki z całych sił!

reklama
Glowa do góry. Wszystko bedzie dobrze kochana :* zobaczysz :*

Do góry