reklama
Meliska89
Fanka BB :)
Trzymam kciuki!Czekam na wizytę [emoji16]
D
Deleted member 186142
Gość
I ja rowniez trzymam kciukiCzekam na wizytę [emoji16]
Kciuki trzymamCzekam na wizytę [emoji16]
Pianistka1991
Dziewczyny, trzymam kciuki i troszkę zazdroszczę [emoji39] ja muszę poczekać jeszcze ponad tydzień [emoji6]
Koniecznie dajcie znać co i jak!
/ ja ciągle czuję się ok, czasem mam przypływ energii, czasem mały zjazd. Mała zgaga co wieczór (gdzie wcześniej nie miewałam), piersi bolą mega, ale na szczęście żadnych plamień nie mam.
Koniecznie dajcie znać co i jak!
/ ja ciągle czuję się ok, czasem mam przypływ energii, czasem mały zjazd. Mała zgaga co wieczór (gdzie wcześniej nie miewałam), piersi bolą mega, ale na szczęście żadnych plamień nie mam.
turkusova
Jestem po wizycie. Na szczęście wszystko jest w porządku. Pan doktor widział tętno płodu, ale jak to on powiedział ciąża jest jeszcze za młoda i serduszko jeszcze jest malutką komórką. Kolejna wizyta miała być 23 października, ale akurat tego dnia jesteśmy z Zuzią w Łodzi u laryngologa, więc wizyta 6 listopada. 22 listopada badania prenatalne.
Załączniki
agut90
Super! Oby tak dalej [emoji123] [emoji173]Jestem po wizycie. Na szczęście wszystko jest w porządku. Pan doktor widział tętno płodu, ale jak to on powiedział ciąża jest jeszcze za młoda i serduszko jeszcze jest malutką komórką. Kolejna wizyta miała być 23 października, ale akurat tego dnia jesteśmy z Zuzią w Łodzi u laryngologa, więc wizyta 6 listopada. 22 listopada badania prenatalne. Zobacz załącznik 905979
Mam nadzieję, że w sobotę podziele się z Wami równie dobrymi wieściami [emoji6]
w_karolcia
Jestem po wizycie. Na szczęście wszystko jest w porządku. Pan doktor widział tętno płodu, ale jak to on powiedział ciąża jest jeszcze za młoda i serduszko jeszcze jest malutką komórką. Kolejna wizyta miała być 23 października, ale akurat tego dnia jesteśmy z Zuzią w Łodzi u laryngologa, więc wizyta 6 listopada. 22 listopada badania prenatalne. Zobacz załącznik 905979
Jeju!!! Gratulacje [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ super ze wszystko jest okej[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ ja czekam na swoją wizytę
reklama
Pianistka1991
Super! [emoji175]Jestem po wizycie. Na szczęście wszystko jest w porządku. Pan doktor widział tętno płodu, ale jak to on powiedział ciąża jest jeszcze za młoda i serduszko jeszcze jest malutką komórką. Kolejna wizyta miała być 23 października, ale akurat tego dnia jesteśmy z Zuzią w Łodzi u laryngologa, więc wizyta 6 listopada. 22 listopada badania prenatalne. Zobacz załącznik 905979