reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Hej dziewczyny [emoji4]
No wiec i ja będę czerwcowa mama! Termin wg om 06.06 na razie jedno usg za mną i jest pęcherzyk. Wizyta teraz 11.10 jestem ba duphastonie plus witaminy magnez i żelazo. Jestem mama córeczki z 2013 i mama aniołka z ciąży straconej w 25ttg 2 lata temu. Obecnie pracuje ale od czwartku wybieram się już na zwolnienie. Z objawów mam mdlosci piersi bolą ale tylko sutki jak zdejmę biustonosz (martwi mnie fakt ze już mam cycki F75) no i jestem ciagle spiaca. 2 dni zajęło mi nadrobienie was [emoji23] mam nadzieje ze teraz będę już na bierząco! Najgorsze to rozchwianie emocjonalne. Normalnie dostałam alergii na mojego lubego przez co ciagle się klocimy ;(

reklama
Hej dziewczyny [emoji4]
No wiec i ja będę czerwcowa mama! Termin wg om 06.06 na razie jedno usg za mną i jest pęcherzyk. Wizyta teraz 11.10 jestem ba duphastonie plus witaminy magnez i żelazo. Jestem mama córeczki z 2013 i mama aniołka z ciąży straconej w 25ttg 2 lata temu. Obecnie pracuje ale od czwartku wybieram się już na zwolnienie. Z objawów mam mdlosci piersi bolą ale tylko sutki jak zdejmę biustonosz (martwi mnie fakt ze już mam cycki F75) no i jestem ciagle spiaca. 2 dni zajęło mi nadrobienie was [emoji23] mam nadzieje ze teraz będę już na bierząco! Najgorsze to rozchwianie emocjonalne. Normalnie dostałam alergii na mojego lubego przez co ciagle się klocimy ;(
Witaj i gratuluje[emoji4]
Coraz nas więcej.

Hej dziewczyny [emoji4]
Witaj kochana

Hej dziewczyny [emoji4]

Nie jesteś sama z tym rozchwianiem emocjonalnym, ja tez mam jazdy. W jednej chwili mam uśmiech jak "dżoker" a za chwile bym wszystkich pozabijała. Mój mąż stosuje taktykę "lepiej sie nie odzywać i przeczekać" hehe biedne te chłopy no ale nic nie poradzimy na burze hormonów :D

Nie jesteś sama z tym rozchwianiem emocjonalnym, ja tez mam jazdy. W jednej chwili mam uśmiech jak "dżoker" a za chwile bym wszystkich pozabijała. Mój mąż stosuje taktykę "lepiej sie nie odzywać i przeczekać" hehe biedne te chłopy no ale nic nie poradzimy na burze hormonów :D

Twój to chociaż wychodzi z założenia ze lepiej przeczekać a mój albo się ze mną awanturuje i jeszcze prowokuje jakimiś głupimi zaczepkami albo tak jak dziś trzaska drzwiami i wychodzi. Poszedł jakieś 4h temu

Twój to chociaż wychodzi z założenia ze lepiej przeczekać a mój albo się ze mną awanturuje i jeszcze prowokuje jakimiś głupimi zaczepkami albo tak jak dziś trzaska drzwiami i wychodzi. Poszedł jakieś 4h temu
Jak poszedł to i wróci. A ty siadz weź ciacho i usmiechnij sie ze gada masz na chwile z glowy
. A jak wróci poslij mu najpiekniejszy uśmiech i zapytaj gdzie byłeś kotku i co się stało że wyszles. Gwarantuje że pomyśli że masz coś z glowa ale atmosfera się lekko oczysci[emoji23]

reklama
Ja już po wizycie. Powiedział, ze to BARDZO wczesna ciąża. Widać pęcherzyk ciążowy i póki co nic więcej. Ale jest troszkę krwi tam koło pęcherzyka powiedział, ze zdarza się to bardzo często i ze może dlatego ze coś tam już nue wiem co on mówił spotkało się z jajem płodowym. Ale kazał brać luteinę cały czas 2x1 i ogólnie jest dobrze

Do góry