Paulina90
Zaangażowana w BB
Witaj
Więc jedz na IP lub do lekarza
Czekam tylko na męża i jade
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj
Więc jedz na IP lub do lekarza
Daj znać potem co u ciebie kciuki trzymam żeby szybko przeszłoCzekam tylko na męża i jade
Będzie dobrze!Czekam tylko na męża i jade
Witaj[emoji3][emoji4]Witam się dziewczyny, u mnie 5t4d, druga ciąża, mam już dwuletnią córeczkę
Witaj Agatka...To jestesmy na tym samym etapie.Wizyte mam jutro po 19.00 dam znac co i jakDaj znać co już widać na tym etapie [emoji4]
Kochana w sobote tak delikatnie w niedziele nieco wiecej na ciemny braz. Jedna postanowilam szybko dzialac i nie czekac i caly czas leze w szpitaluJestem sama z synkiem, mąż z Poznania właśnie wraca ale i tak muszę poczekać. Czy mogę zapytać czy dużo plamilas i na jaki kolor?
Kochana w sobote tak delikatnie w niedziele nieco wiecej na ciemny braz. Jedna postanowilam szybko dzialac i nie czekac i caly czas leze w szpitalu
W naszym stanie kazda niepokojaca rzecz nalezy skonsultowac z lekarzem. Bedziesz spokojniejsza. Buziaki kochanaJa zaraz wybieram się do ginekologa i zobaczymy co powie. U mnie tylko raz pojawiło się na wkładce, mam nadzieje, ze to nic powaznego